Apple Airtags Black Friday productfoto

Apple AirTags Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Ben jij ook altijd jouw sleutels, portemonnee of tasje kwijt? Dan is er nu goed nieuws voor onze sloddervossen. Apple heeft namelijk de tracker ‘AirTag’ aangekondigd, waardoor jij nooit meer iets kwijtraakt. Een AirTag is een rond wit schijfje die je kunt bevestigen aan bijvoorbeeld je jas, laptoptas of handtas. Klinkt dit ideaal? Zorg dan dat je de Apple Black Friday deals in de gaten houdt zodat je de AirTag met korting kan scoren!

AirTags deals tijdens Black Friday

De AirTag werkt via een app waardoor jij op de kaart precies kan zien waar jouw spullen zijn. Je kunt zelfs zorgen dat de AirTag een geluidje afspeelt waardoor je niet uren aan het zoeken bent naar je sleutels en je daardoor te laat komt op die belangrijke afspraak. Met de Apple AirTag breng jij een stukje structuur in jouw chaotische leven.

Voorspellingen voor Apple AirTags tijdens Black Friday 2024

De AirTags zijn pas vanaf 2021 op de markt en daardoor zijn er nog geen soortgelijke deals georganiseerd tijdens voorgaande Black Friday edities. Wel ontving je bij Amac zelf tijdens Black Friday 2024 tot wel 40% korting op Apple accessoires of je ontving flinke kortingen op de Apple Watch. Laten we hopen dat tijdens Black Friday 2024 op vrijdag 29 november de AirTag hier ook onder valt.

Beste Apple Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen editie waren er de volgende Apple producten deals actief op 29 november die noemenswaardig zijn:

  •  40% korting op Apple accessoires bij Amac;
  • 20% korting op de Apple Pencil bij Amazon
  •  11% korting op de Apple Watch Series 4 Grijs bij Coolblue;
  • Tot €264,- korting op de iPhone 11;
  • 24% korting op de Apple Watch 4 bij Amazon.de;
  • En nog veel meer leuke Apple Black Friday deals, zoals kortingen op een Apple Watch, een MacBook Pro, iPhone 12, iPad, Apple TV of de AirPods.

Apple AirTags prijs

De prijs van de AirTag is 35 euro. Je kunt ook gelijk een 4-pack kopen voor al jouw waardevolle spullen. Deze 4-pack kost dan 119 euro. De AirTag kan bij verschillende winkels worden gekocht, zoals Coolblue, Amac, de Apple Store, Amazon en Bol.com.

Huidige deals en acties

Nu al nieuwsgierig naar alle huidige Apple aanbiedingen? Dan raden we je aan om zeker even een blik te werpen op ons overzicht met winkelacties en product deals. Zorg dat jij de eerste bent voor de beste deals. Je vindt er bijvoorbeeld ook deals voor de Apple Watch Series 3, de MacBook Pro, de iPhone 12 en de AirPods Pro.