Black Friday Mac Mini
Black Friday Mac Mini

Mac Mini Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De Apple Mac Mini gebruik je voor al jouw dagelijkse taken. Of je hem nu gebruikt voor het typen van jouw schoolopdrachten of voor het bewerken van de vakantiekiekjes. Deze krachtige mini pc is handig voor iedereen. Met de Black Friday deals scoor jij deze compacte computer ook nog eens voor een leuk prijsje. Schrijf daarom vrijdag 29 november (Black Friday) groot op jouw – nu nog oude – pc en ontvang mooie Black Friday kortingen met de beste aanbiedingen. 

Apple Black Friday deals

Voor de Mac Mini is er altijd wel plek op jouw bureau omdat deze minder ruimte nodig heeft dan een hele desktop. Al jouw programma’s starten moeiteloos op door het gebruik van een SSD schijf. Elke centimeter is optimaal benut en daarnaast past de nette afwerking bij elke interieur. Genoeg redenen om tot aanschaf over te gaan tijdens Black Friday 2024 toch? Precies, kom maar op met alle aanbiedingen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 

De Apple Mac Mini 5th generation is uitgebracht op 17 november 2020 en daarom zijn er tijdens Black Friday 2024 nog geen hele spectaculaire deals geweest. Maar dat is dit jaar totaal anders. We verwachten voor Apple Black Friday 2024 flinke kortingspercentages op vele producten bij winkels als MediaMarkt, Bol.com en Amazon. Bekijk ook de beste deals tijdens Cyber Monday, op maandag 2 december, en houd deze dag goed in de gaten voor alle online kortingen. Zorg dat je er snel bij bent, want de acties zijn vaak maar één of een paar dagen geldig!

Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen Black Friday edities werden er de volgende Apple Black Friday deals georganiseerd:

– Tot €200,- korting op MacBook Pro en MacBook Air;

– 6% korting op de MacBook Pro bij Mediamarkt;

– 40% korting op Apple producten bij Amac;

– En nog veel meer leuke en populaire Apple Black Friday deals!

Mac Mini M1 review 

Over de iPads, Macbooks en iPhones van Apple zijn de meeste mensen razend enthousiast. Maar hoe zit dat betreft de Mac Mini? De nieuwste Apple Mac Mini met M1 chip ontvangt een 9,4 op 10 bij Coolblue. 77% van de reviews hebben 5 sterren ontvangen. Hierbij wordt de Mac Mini voornamelijk als eenvoudig in gebruik en als ideale vervanger van de iMac bestempeld. 

Mac Mini producten

De Apple Mac Mini is beschikbaar met de krachtige Apple M1 chip. Hierdoor kun je makkelijke zware programma’s op het apparaat zetten, zoals Adobe Photoshop. Ook is de Mac Mini beschikbaar in verschillende strakke kleuren, waaronder zilver en zwart. Daarnaast kun je de kleine pc krijgen met een verschillende RAM-geheugen, 8 GB, 16 GB of 32 GB. Tenslotte zijn er een aantal accessoires, zoals een Mac Mini stand of muurbeugel. Houd dus alle populaire Black Friday Apple aanbiedingen in de gaten en krijg enorm veel Black Friday korting!

Interessante winkels

Tijdens Black Friday vliegen de kortingen je om de oren, maar waar moet je nu zijn voor de beste Mac Mini deal? Er zijn verschillende winkels die vaak een mooie Black Friday actie hebben betreft populaire merken, zoals in dit geval Apple. Daarom heb je een grote kans om dit mooie product (en andere Apple producten, zoals de iPhone 12, Apple Watch series 6 en 7, airpods en accessoires) met een nog mooiere korting te scoren bij o.a. MediaMarkt, Coolblue, Bol.com, Megekko en Amazon. Dus check zeker alle aanbiedingen van deze grote spelers in ons overzicht!

Huidige deals en acties

Naast alle Black Friday (weekend) en Cyber Monday aanbiedingen, worden er nog veel meer Apple producten in aanbiedingen gewikkeld. Voor alle huidige en beste Apple aanbiedingen: bekijk ons overzicht van winkels en productdeals. Wie weet scoor je nu al een nieuwe Mac Mini, iMac, Macbook, Apple Watch, iPad, iPhone of een ander Apple product voor een voordelig prijsje! Check snel de beste deals.