Telfort Black Friday 2023

Black Friday Telfort
De Black Friday 2023 deals van Telfort zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Telfort

Razendsnel betrouwbaar KPN-netwerk | Meer dan 65 tv-zenders
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

2Black Friday Telfort

Black Friday is een traditionele feestdag in Amerika welke elke vrijdag na Thanksgiving gevierd wordt. Tijdens deze feestdag wordt door retailers enorm veel korting gegeven op verschillende producten. Kortom, dé goedkoopste dag van het jaar! En sinds een aantal jaar wordt deze dag ook gevierd in Nederland! Met als gevolg Telfort Black Friday deals. Afgelopen jaren hadden ze een Black Friday Internet en TV deal. Bovendien was deze deal inclusief gratis monteur en €5,- korting met CombiVoordeel (het combineren van thuis en mobiel). Kortom, een hele mooie aanbieding!

Black Friday 2023

Telfort geeft op hun eigen website aan dat ze nog niet zeker zijn of ze dit jaar ook meedoen met Black Friday. Maar omdat deze feestdag steeds meer populariteit wint in Nederland, verwachten wij dat ze uiteindelijk ook dit jaar met een lekkere deal gaan komen.

Over Telfort

Telfort is een telecombedrijf sinds 1996, welke zich richt op de voordeeldenker. Daarom bieden ze A-merk telecom aan voor een betaalbare prijs. Daarbij handelen ze naar hun belangrijkste waarden, namelijk voordeel, eenvoud en vertrouwd. Bovendien vinden ze het belangrijk dat klanten op een oprechte en open manier behandeld worden, zonder poespas. Kortom, met Telfort weet je waar je aan toe bent. Dus zoals hun slogan luidt; ‘doe er je voordeel mee’.

Blijf op de hoogte!

Kortom, ben je niet meer tevreden over je huidige TV, internet en/of bel abonnement? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe smartphone met een bijpassend abonnement? Blijf dan op de hoogte van alle Telfort Black Friday deals! Meld je daarvoor aan voor de nieuwsbrief! Want alleen dan weet je als een van de eerste welk deals Telfort dit jaar voor je in petto heeft. Dus, waar wacht je nog op?!

Relevante productcategorieën

Smartphones - Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's