Black Friday Nintendo Switch Lite
Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite Black Friday 2024

De Nintendo Switch Lite is zoals we de Nintendo Switch kennen maar dan de goedkopere en compactere versie. Vanaf eind september is deze gameconsoler op de markt. Je vindt hier alvast alle toffe specificaties van de nieuwe Switch. Wees voorbereid op te gekke Black Friday deals met de Switch Lite. Maar het is natuurlijk wel belangrijk om er vroeg bij te zijn, want anders gaat dé Nintendo Black Friday deal aan je voorbij.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nintendo Switch Lite

Een aantal specificaties van de Switch Lite zijn dat hij compact, handzaam en licht is. Je neemt ‘m dus overal mee naartoe. De eerste Switch was ook compact maar viel nogal op, waardoor iedereen zag dat je een spelcomputer bij je had op je werk of in de trein. Het handzame model dat 20 september is verschenen, pak je zo uit je tas wanneer jij wilt en je speelt jouw favoriete game. Daarnaast is de Switch Lite verkrijgbaar in drie hippe kleuren waardoor het ook leuk is om de spelcomputer te laten zien. Een groot verschil met eerdere versies is dat de besturing in het apparaat is geïntegreerd. Dit betekent dat je de controllers niet meer los kunt halen. Ook kun je de Lite niet meer aansluiten op een televisie. Het is namelijk speciaal ontworpen voor handgebruik.

Klaar om te gamen? Black Friday wel!

Op de Switch Lite kun je alle Nintendo-games spelen die de handstijl ondersteunen. Verder vind je op de achterkant van een game meestal welke functionaliteiten de game ondersteunt. Je ziet dan ook precies welke spellen geschikt zijn voor de Switch Lite. Ben je nou wel benieuwd naar deze spelcomputer? Blijf dan goed op de hoogte van de laatste Black Friday deals. Dit kun je doen door je te abonneren op de nieuwsbrief of door regelmatig het winkeloverzicht te bekijken. Nieuwe producten als de Switch Lite zullen namelijk goed verkocht worden, dus je moet er snel bij zijn!