Black Friday E-reader
e-readers

E-reader Black Friday 2024

De stapels boeken in de kast of in de koffer op vakantie is voor velen van ons verleden tijd geworden dankzij de zeer comfortabele e-readers van tegenwoordig! Je e-reader is een digitaal boek waarin je al jouw boeken kunt opslaan. Je hebt dus met dat ene apparaat altijd duizenden boeken bij de hand! De hoogste korting op e-readers ontvang je tijdens Black Friday. Bekijk snel of er een aantrekkelijke e-reader deal voor jou te scoren is.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday e-reader

Wat is jouw favoriete ontspanmomentje? Misschien is dat wel lekker een goed boek lezen op de bank. In dit geval is de e-reader een product wat jij zeker moet aanschaffen om jouw leeservaring makkelijker te maken. Met de e-reader kun je op een soort tablet boeken lezen. Je hebt dezelfde leeservaring als een echt boek, omdat de e-readers uitgerust zijn met een e-ink scherm. Lees snel verder over wanneer en hoe jij een e-reader aanschaft!

Kobo e-reader met schermverlichting

E-readers zijn er in verschillende soorten en maten. Deze elektronische boeken verschillen vooral vaak in de schermgrootte en de schermverlichting. De e-reader met schermverlichting zorgt er bijvoorbeeld voor dat je dag en nacht kunt genieten van jouw favoriete boek zonder dat het invloed heeft op je ogen. Een handige app die je kunt gebruiken van bijvoorbeeld Bol.com, is de Kobo app. Je vindt hier tientallen ebooks die je gratis of voor een klein bedrag kunt aanschaffen. Het is dus niet alleen een stuk handiger om deze e-books te lezen maar ook vaak een stuk goedkoper. Voor een boek in de winkel betaal je vaak meer dan tien euro, terwijl e-books een stuk goedkoper zijn. Tijdens Black Friday 2024 kun je ook de elektronica die je nodig hebt om deze boeken te lezen, voor een lage prijs aanschaffen. Kies jouw favoriete e-reader zodat je tijdens Black Friday zeker weet welk product jij aan moet schaffen. Zo geniet jij van jouw favoriete boek tijdens de koude winterdagen met een kopje koffie of warme chocolademelk. Enjoy!