Black Friday Hotels
Hotels Black Friday Productfoto

Hotels Black Friday 2024

Heerlijk even bijkomen van de dagelijkse drukte in een rustige omgeving of juist een bruisende stad opzoeken? Hier vind je de beste hotel deals tijdens Black Friday 2024. Wat is de reden waarom je er niet op uit gaat? Heerlijk eigen land ontdekken of een mooie stad buiten Nederland opzoeken? Je kunt het dichtbij huis houden door eropuit te trekken naar Brugge of Antwerpen. Je kunt het daarnaast ook wat verder weg zoeken door een hotel te boeken in Zuid-Amerika, Azië of New York. En dat alles samen met je partner of een goede vriend of vriendin! Goed gezelschap, goed eten en drinken en een comfy slaapplek staan garant voor plezier toch? Het grootste issue dat vaak bepaald waarom mensen niet zomaar citytrips maken is het geldissue. Ze willen sparen voor grote reizen en het niet uitgeven aan weekendjes weg. Maar daarom is er Black Friday!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Hotel deals – maakt jouw trip goedkoop en goed!

Black Friday is de dag waarop honderden winkels weer sale aanbieden. Dit principe is ooit ontstaan vanuit Thanksgiving. Deze feestdag ken je misschien wel vanuit Amerika. Op deze dag betuigen Amerikanen hun dank aan familieleden en vrienden en eten ze met elkaar. Een dag later nemen vervolgens veel van hen een dag vrij. Dit is dus de uitgelezen dag om te gaan shoppen. Vandaar dat Black Friday is ingevoerd. Waar Black Friday begon met vooral elektronica en witgoed deals, gaan steeds meer organisaties meedoen aan dit principe. Tegenwoordig worden er zelfs honderden hotel deals aangeboden voor een spotprijs. Dus ben jij toe aan wat vrije tijd? Boek dan jouw favoriete hotel bij shops als: Accor Hotels en Hotels.com. Vluchten kun je ook boeken met hoge kortingen! Dit kan bijvoorbeeld bij: Transavia en Skyscanner.

Een hotel in allerlei soorten en maten

Er zijn verschillende hotels waar jij als consument van kunt genieten. Zo heb je hotels die liggen in een rustige, bosrijke omgeving in bijvoorbeeld de omgeving Veluwe en Limburg. Daarnaast heb je hotels met heel veel luxe waar je eigenlijk niet naar buiten hoeft. Je vindt bij het hotel een zwembad en diverse wellness faciliteiten. Wanneer je dus echt even wilt ontspannen, is dit perfect! Tot slot heb je nog Bed & Breakfast, pensions of hostels. Dit zijn hotels waar je vaak maar enkele nachten blijft en het meer draait om het knusse, gezellige uiterlijk. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle Black Friday deals.