Black Friday Vliegtickets

Vliegtickets Black Friday 2020

Vliegtickets kopen met Black Friday; is dat mogelijk? Ja zeker! Sinds kort doen vliegtuigmaatschappijen en reisbureaus ook mee aan Black Friday. Dit betekent dat we goedkope reisjes kunnen scoren, wie wil dat nou niet?! Even lekker het koude Nederland verlaten om de zon op te zoeken of juist de kou opzoeken en skiën in de bergen. En dat allemaal met een fikse korting. Wacht dus zeker even met het boeken van je vakantie tot Black Friday 2020 weer begint. Dan ga jij voordeliger op reis dan ooit!

Lees verder

Black Friday Vliegtickets

Sinds afgelopen jaren zijn er steeds meer vliegtuigmaatschappijen en reisbureaus die meedoen aan dit kortingsspektakel. Hierdoor is het ineens veel beter mogelijk voor iemand met beperkt budget om een verre reis te maken. Gaaf toch?! Met één van de Black Friday reizen kun je bijvoorbeeld genieten van een cocktail op het strand in Ibiza, maar ook van een reis waarmee je door de jungle ploetert in de Amazone. Door de hoge Black Friday kortingen reis je ineens voor weinig geld de hele wereld over. Wil je ook mee genieten van de Black Friday vakanties?

Complete reis

Een fietsvakantie boeken met Black Friday, of juist op wintersport? Je kunt het zo gek niet bedenken of de reisbureaus bieden het aan! Van compleet verzorgde reizen tot vliegtickets met hotel. Bekijk regelmatig deze pagina en zorg dat jouw favoriete reisje niet aan je neus voorbijgaat! En wil je er echt zeker van zijn dat je geen enkele deal mist? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij jou in de novembermaand op de hoogte van alle Black Friday deals in jouw interesses.