Black Friday Vliegtickets
Vliegtickets Black Friday Productfoto

Vliegtickets Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Vliegtickets

Er bestaan zo ontzettend veel variaties van reizen. Wil je een fietsvakantie boeken of wil je juist op wintersport? Wil je een rondreis maken of een strandvakantie boeken? Wil je een compleet verzorgde reis of alleen vliegtickets met hotel? Hoe gek je het ook bedenkt, de reisbureaus bieden het aan. Met Black Friday komen de vakanties die ver weg leken nu wel heel dichtbij! Door de hoge kortingen van de vliegtickets Black Friday acties kun je voor leuke prijzen de hele wereld over. Is niet iedereen toe om lekker op vakantie te gaan?!

Voorspellingen voor Vliegtickets Black Friday 2024

Ook dit jaar verwachten we weer lekkere kortingen op heerlijke reizen tijdens Black Friday 2024. Vorig jaar ontving je bijvoorbeeld tot wel €100,- korting op het uitgebreide vakantieaanbod van Corendon.

Black Friday Vliegtickets deals van eerdere edities

  • €75,- extra korting op zomervakanties naar Griekenland en Turkije bij Corendon;
  • Vliegtickets vanaf €4,89 bij RyanAir;
  • Veel Europese bestemmingen vanaf €89,- retour bij KLM;
  • Tot €100,- korting op reizen bij Corendon.

Vliegtickets vergelijken

Het aanbod vliegtickets is reuze groot. Daarom zijn er veel sites ontwikkeld waarbij je alle vliegtickets met elkaar kan vergelijken. Voorbeeld van websites zijn: Cheaptickets, Skycanner en Vliegtickets.nl. Dus boek je een reis naar London, Barcelona of Bali? Vergelijk de vliegtickets voordat je boekt.

Huidige deals en acties

Ben je nu al toe aan een heerlijk weekje op het strand of wil je lekker door de Amazone ploeteren? Check dan ons winkel– en dealoverzicht voor de huidige aanbiedingen!