Header categorie Black Friday NL

Nintendo Switch OLED Black Friday 2021

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nintendo Switch OLED

Vanaf oktober 2021 is er weer een gloednieuwe Nintendo Switch uit, namelijk het Nintendo Switch OLED model. Deze versie is alweer de nummer vier in de Switch-familie. Na de eerste console, de verbeterde versie met een langere accuduur en en de Switch Lite wordt nu dus dit model op de markt gebracht. De nieuwe Switch heeft een OLED-scherm wat inhoudt dat de kleuren levendiger worden. Ook heeft de console een betere kickstand, waardoor je meer speelvrijheid creëert. De Switch heeft veel verbeterde specificaties, dus ook zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Voorspellingen voor Black Friday 2021 Nintendo Switch OLED 

We verwachten voor Black Friday 2021 voornamelijk hoge kortingen op de voorgangers van de Nintendo Switch OLED en op veel Switch games. Zo ontving je afgelopen jaren bijvoorbeeld 20% korting op de Nintendo Switch 2019 bij Coolblue. We verwachten dat de kortingen dit jaar nóg hoger gaan zijn door de uitgave van de nieuwe versie.

The Nintendo Switch OLED Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday edities waren de volgende toffe aanbiedingen actief in november:

  • 11% korting op de Nintendo Switch Lite + Animal Crossing, dus van €269,99 naar €239,- bij MediaMarkt;
  • 62% korting op Just Dance 2020, dus van €57,99 naar €21,99 bij Amazon;
  • 20% korting op de Nintendo Switch 2019 bij Coolblue;
  • 6% korting op de Nintendo Switch Blue & Red bij Game Mania.

Nintendo Switch producten

Er zijn dus vier versies van de Nintendo Switch beschikbaar. Door de groei aan populariteit van deze console worden er ook steeds meer games uitgebracht. Voorbeelden van gewilde Switch games zijn Animal Crossing: New Horizons, FIFA 22 en Mario Kart.

Huidige deals en acties

Alle huidige gaming deals zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Zo vind je er bijvoorbeeld ook mooie aanbiedingen op de Xbox Series X, de Switch of een PlayStation 4.