Nintendo Switch OLED icoon

Nintendo Switch OLED Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Aanbiedingen Nintendo Switch OLED Black Friday

Vanaf oktober 2021 is er een nieuwe versie van de Nintendo Switch op de markt, namelijk het Nintendo Switch OLED model. Deze versie is alweer de nummer vier in de Switch-familie. Na de eerste console, de verbeterde versie met een langere accuduur en de Switch Lite wordt nu dus dit OLED model op de markt gebracht. De nieuwe Switch heeft, zoal de naam al zegt, een OLED-scherm wat inhoudt dat de kleuren levendiger worden. Ook heeft de console een betere kickstand, waardoor je meer speelvrijheid creëert. De Switch heeft veel verbeterde specificaties, dus ook zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Voorspellingen voor Nintendo Switch OLED 

We verwachten voor Black Friday 2024 hoge kortingen op zowel het OLED-model zelf als de voorgangers en veel Switch games. Zo ontving je tijdens een voorgaande Nintendo Switch Black Friday editie bijvoorbeeld 20% korting op de Nintendo Switch 2019 bij Coolblue. We verwachten dit jaar dat er mooie kortingen te vinden zijn op bijna elk beschikbaar Nintendo Switch model.

The Nintendo Switch OLED deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday edities waren de volgende toffe Nintendo Switch aanbiedingen actief in november:

  • 11% korting op de Nintendo Switch Lite + Animal Crossing, dus van €269,99 naar €239,- bij MediaMarkt;

  • 62% korting op Just Dance 2020, dus van €57,99 naar €21,99 bij Amazon;

  • 20% korting op de Nintendo Switch 2019 bij Coolblue;

  • 6% korting op de Nintendo Switch Blue & Red bij Game Mania.

Wat zijn de beste Nintendo Switch OLED deals?

De beste Nintendo Switch deals tijdens Black Friday 2024 gaan hoogstwaarschijnlijk vallen op de voorgangers van het OLED-model. Maar omdat de Nintendo Switch OLED al sinds 2021 beschikbaar is, maakt hij ook kans op hoge kortingen tijdens Black Friday 2024. Zelfs de kortingen op bijvoorbeeld de Nintendo Switch 2019 of Nintendo Switch Lite worden daardoor des te hoger. 

Hoeveel korting op de Nintendo Switch OLED?

De kortingen op de Nintendo Switch OLED gaan tijdens Black Friday 2024 minder hoog zijn da de voorgangers. We verwachten tot 30% korting op verschillende bundels. De kortingen op de Nintendo Switch games gaan waarschijnlijk helemaal door het dak vliegen. Je ontving namelijk afgelopen jaren al tot 62% korting op verschillende games bij Amazon.

Welke winkels hebben de beste Nintendo Switch OLED deals?

Als het om gaming gaat, zien we toch vaak dat de grote webshops de kroon spannen met het het aantal aan kortingspercentages dat ze ieder jaar weggeven. Wij denken dat dit ook voor de beste Nintendo Switch aanbiedingen geldt. Houd daarom winkels als Bol.com, Coolblue, Amazon en MediaMarkt zeker in de gaten. 

Nintendo Switch producten

Er zijn dus vier versies van de Nintendo Switch beschikbaar. Door de groei aan populariteit van deze console worden er ook steeds meer games uitgebracht. Voorbeelden van gewilde Switch games zijn Animal Crossing: New Horizons, EA Sports FC en Mario Kart.

Huidige deals en acties

Alle huidige gaming deals zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Zo vind je er bijvoorbeeld ook mooie aanbiedingen op de Xbox Series X, de Switch of een PlayStation 5.