Nintendo Switch OLED icoon

Nintendo Switch OLED Black Friday 2023

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Aanbiedingen Nintendo Switch OLED

Vanaf oktober 2021 is er weer een gloednieuwe Nintendo Switch uit, namelijk het Nintendo Switch OLED model. Deze versie is alweer de nummer vier in de Switch-familie. Na de eerste console, de verbeterde versie met een langere accuduur en en de Switch Lite wordt nu dus dit model op de markt gebracht. De nieuwe Switch heeft een OLED-scherm wat inhoudt dat de kleuren levendiger worden. Ook heeft de console een betere kickstand, waardoor je meer speelvrijheid creëert. De Switch heeft veel verbeterde specificaties, dus ook zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Voorspellingen voor Nintendo Switch OLED 

We verwachten voor Black Friday 2023 voornamelijk hoge kortingen op de voorgangers van de Nintendo Switch OLED en op veel Switch games. Zo ontving je afgelopen jaren bijvoorbeeld 20% korting op de Nintendo Switch 2019 bij Coolblue. We verwachten dat de kortingen dit jaar nóg hoger gaan zijn door de uitgave van de nieuwe versie.

The Nintendo Switch OLED deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday edities waren de volgende toffe aanbiedingen actief in november:

  • 11% korting op de Nintendo Switch Lite + Animal Crossing, dus van €269,99 naar €239,- bij MediaMarkt;
  • 62% korting op Just Dance 2020, dus van €57,99 naar €21,99 bij Amazon;
  • 20% korting op de Nintendo Switch 2019 bij Coolblue;
  • 6% korting op de Nintendo Switch Blue & Red bij Game Mania.

Wat zijn de beste Nintendo Switch OLED deals?

De beste deals Nintendo Switch deals tijdens Black Friday 2023 gaan hoogstwaarschijnlijk vallen op de voorgangers van het OLED-model. De Nintendo Switch OLED is sinds 2021 beschikbaar en maakt daardoor kans op hoge kortingen tijdens Black Friday 2023. Ook de kortingen op bijvoorbeeld de Nintendo Switch 2019 of Nintendo Switch Pro worden daardoor des te hoger. 

Hoeveel korting op de Nintendo Switch OLED?

De kortingen op de Nintendo Switch OLED gaan tijdens Black Friday 2023 minder hoog zijn da de voorgangers. We verwachten tot 30% korting op verschillende bundels. De kortingen op de Nintendo Switch games gaan waarschijnlijk helemaal door het dak vliegen. Je ontving namelijk afgelopen jaren al tot 62% korting op verschillende games bij Amazon.

Welke winkels hebben de beste Nintendo Switch OLED deals?

Als het om gaming gaat, zien we toch vaak dat de grote webshops de kroon spannen met het het aantal aan kortingspercentages dat ze ieder jaar weggeven. Wij denken dat dit ook voor Nintendo Switch deals geldt. Houd daarom winkels als Bol.com, Coolblue, Amazon en MediaMarkt zeker in de gaten. 

Nintendo Switch producten

Er zijn dus vier versies van de Nintendo Switch beschikbaar. Door de groei aan populariteit van deze console worden er ook steeds meer games uitgebracht. Voorbeelden van gewilde Switch games zijn Animal Crossing: New Horizons, FIFA 22 en Mario Kart.

Huidige deals en acties

Alle huidige gaming deals zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Zo vind je er bijvoorbeeld ook mooie aanbiedingen op de Xbox Series X, de Switch of een PlayStation 5.