Header categorie Black Friday NL

Nintendo Switch Pro Black Friday 2024

De Nintendo Switch Pro kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk snel en overal de games kan die spelen die je wilt. Je kunt met de console op de TV spelen en met een groep spelen. Daarnaast kan je een scherm delen waarmee je met twee spelers kan spelen. Tenslotte kun je ook altijd en overal spelen op een groot scherm.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nintendo Switch Pro

De Nintendo Switch console is nu al een tijdje uit. Maar nu zijn er toch echt plannen voor een upgrade met de Nintendo Switch Pro of 2. Naar verwachting heeft deze upgrade meer geheugen en processorkracht. We verwachten daarbij ook hogere 4K resoluties met vergelijkbare accuduur. Laten we hopen dat de nieuwe console snel wordt uitgebracht waardoor het product kans maakt voor de Nintendo Switch 2 Black Friday!

Voorspellingen voor Nintendo Switch 2 Black Friday 2024

Ook tijdens Black Friday 2024 verwachten we weer toffe Nintendo Switch deals. Vorig jaar was er bijvoorbeeld de volgende Nintendo Switch aanbieding: je ontving 20% korting op de Nintendo Switch 2019 bij Coolblue. Een heerlijke actie dus!

Nintendo Switch Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar de leuke aanbiedingen van vorige edities:
– Nintendo Switch Console + Gratis Nintendo LABO bij Bol.com;
– 6% korting op de Nintendo Switch Blue & Red bij GameMania;
– 9% korting op de Nintendo Switch Lite bij GameMania.
– En nog veel meer ontzettende leuke acties!

Nintendo Switch Pro aanbieding

Het is natuurlijk logisch dat zo’n populair product als de Nintendo Switch in de aanbieding is bij verschillende winkels. Vaak worden er ook bundelacties georganiseerd, waarbij je bij aankoop van een console een Nintendo Switch Game gratis erbij krijgt. De Switch is o.a. regelmatig in de actie bij Amazon Nederland, Coolblue en Bol.com.

Nintendo Switch 2 producten

Met de Nintendo Switch 2 kunnen de allerleukste spellen worden gespeeld. Creëer je eigen eiland met het spel Animal Crossing, bouw een feestje met je vrienden of familie in Carnival Games of laat je verbeelding de vrije loop in The Legend of Zelda.

Huidige deals en acties

Wil je nu al je vrije tijd graag spenderen met het spelen van de aller tofste Nintendo Switch Games, bekijk dan ons huidige deal– en winkeloverzicht voor de beste Nintendo Switch aanbieding!