Speakers Black Friday Speakers
Speakers Black Friday Productfoto

Speakers Black Friday 2024

Speakers zijn er in alle soorten en maten. Je hebt o.a. draagbare speakers, wifi-speakers, hifi-speakers, speakers voor in huis of smart speakers. Er is ongelofelijk veel keus. Zoals iedereen weet, hangt er ook een flink prijskaartje aan de populaire speakers. Hoe leuk is het dus om een van de beste luidsprekers aan te schaffen met hoge kortingen tijdens Black Friday!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday speakers

Zie jij jezelf ook losgaan op de laatste hitjes die door de nieuwe Sonos speakers heen blèren. Of wil je je guilty pleasure liedjes luisteren op het hoogste volume onder de douche. Tijdens speakers Black Friday acties ontvang je toffe kortingen op de populairste speakers, zoals op JBL Speakers, Bose Speakers, Harman Kardon Speakers of Logitech Speakers.

Voorspellingen voor Black Friday speakers 2022

We verwachten ook voor Black Friday 2024 weer de mooiste deals op de populairste luidsprekers. Tijdens vorige Black Friday edities ontving je bijvoorbeeld bij Expert tot wel 40% korting op tv’s, speakers & meer! Dus zeker de moeite waard te bekijken!

Black Friday deals van eerdere edities:

Tijdens vorige edities waren de volgende Speakers deals actief:
– Tot 40% korting op tv’s, speakers en meer bij Expert;
– Tot 55% korting op JBL producten;
– 3 daagse stuntprijzen op JBL Speakers bij Aldi;
– En veel meer!

Speakers Bluetooth

Met een Bluetooth speaker speel je draadloos muziek af van bijvoorbeeld je laptop, telefoon of tablet. Populaire Bluetooth speakers zijn daarbij o.a. JBL Speakers, Sonos Speakers, Bose Speakers en Logitech Speakers. Deze speakers zijn o.a. te koop bij Bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Dus wij adviseren deze winkels ook regelmatig te checken. 

Huidige deals en acties

Heb je binnenkort al een feestje waar een speaker voor nodig is om iedereen op de dansvloer te krijgen? Check dan ons winkel– en dealoverzicht voor de huidige aanbiedingen. En misschien sta jij binnenkort dus al te swingen!