header black friday oneplus buds
Productfoto OnePlus Buds

OnePlus Buds

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Genieten van muziek die akoestisch is afgestemd voor krachtigere beats met haarscherpe tonen, zonder dat je je hoeft te irriteren van omgevingsruis en snel leeglopende batterijen. Dat is waar de OnePlus Buds voor staan. Kortom, fantastische oordopjes met waanzinnig geluid, speciaal voor jou. Check daarom hier alle OnePlus Buds Black Friday deals en ervaar het met je eigen oren!

OnePlus Buds Black Friday

Sinds 2022 heeft OnePlus ook zijn eigen audio, namelijk de OnePlus Buds. Deze zijn momenteel te verkrijgen in twee varianten; de OnePlus Buds Z2 en de OnePlus Buds Pro. Het grootste verschil tussen deze twee is dat de Pro noice cancelling, een op maat gemaakt geluidsprofiel en een slimme ANC-modus bezit. Verder hebben beide een batterijduur van 38 uur, IP55 waardoor ze water- en zweetbestendig zijn en beschikken ze over snelladen. Hierdoor hoef je maar 10 minuten op te laden om vervolgens met de Z2 weer 5 uur te kunnen luisteren en met de Pro zelfs 10 uur. Ook beschikken ze beide over 11mm dynamische drivers en kunnen ze tot 45 decibel ruis onderdrukken. Als laatste zijn zowel de Z2 als de Pro mooie gadgets om aan te schaffen tijdens Black Friday 2024

OnePlus Buds Pro 2 Black Friday

Sins februari 2023 zijn de OnePlus Buds Pro 2 op de markt. Deze zijn voorzien van noice cancelling. Met de noice cancelling aan kun je maar liefst 6 uur lang genieten van je muziek. Verder bevat de case 25 uur oplaadtijd voor de oortjes en is de case zelf in 100 minuten weer volledig opgeladen. De oortjes geven je een goed gebalanceerde kwaliteit aan muziek, zodat jij optimaal kunt genieten van je favoriete genre. Houdt deze pagina goed in de gaten voor mooie Black Friday deals!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Aangezien de OnePlus Buds begin 2022 op de markt kwamen, is er een grote kans dat deze in de aanbieding gaan zijn tijdens Black Friday 2024. Wij verwachten voornamelijk een mooie aanbieding van het merk zelf, aangezien zij elk jaar wel met een mooie Black Friday actie aan komen zetten. Houdt OnePlus dus goed in de gaten!

OnePlus Buds Black Friday deals van eerdere edities

Aangezien de Buds pas sinds 2022 op de markt zijn, zijn er nog geen eerdere Black Friday aanbiedingen geweest. We zullen dus met z’n allen Black Friday 2024 moeten afwachten. Wel kunnen we je vertellen dat OnePlus tijdens eerdere edities mooie kortingen heeft gegeven op de smartphones. Zo kon je eerder genieten van €150,- korting op de OnePlus 8 en kreeg je 22% korting op de OnePlus 9 Pro.

Black Friday OnePlus producten

Zoals je waarschijnlijk wel al weet staat het merk vooral bekend om zijn smartphones. Denk hierbij aan de OnePlus 10 Pro en de OnePlus 9 Pro, maar ook de OnePlus Nord lijn. Daarnaast heeft OnePlus sinds 2022 ook een smartwatch, genaamd de OnePlus Watch. Genoeg leuke gadgets om in de gaten te houden tijdens Black Friday 2024 dus!

Huidige deals en acties

Kun je echt niet wachten tot november met het aanschaffen van de OnePlus Buds? Check dan zeker even ons overzicht met alle winkels en productdeals. Wie weet scoor jij alsnog een mooie korting op deze fantastische draadloze oordopjes!