header black friday platenspeler
Productfoto platenspeler black friday

Platenspelers Black Friday 2024

Platenspelers bestaan nu toch al een paar honderd jaar, maar de laatste jaren worden ze weer ontzettend populair. Natuurlijk hebben de meeste nu niet meer een opwindingsmechanisme zoals vroeger, maar een nauwkeurige elektromotor. Naast het mooie geluid, kan een platenspeler ook je interieur afmaken en krijg je er een hobby bij: namelijk het verzamelen van lp’s.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday platenspelers

Misschien vraag je jezelf wel af: ‘Waarom zou je voor het luisteren van muziek twee keer zoveel neerleggen als voor een maand onbeperkt streamen op bijvoorbeeld Spotify?’ De redenen hiervoor zijn o.a. dat de luisterervaring bijzonderder is, de platen graag verzameld worden en lp’s hele mooie producten zijn. En wat ook scheelt is dat tijdens de Black Friday platenspelers leuke kortingen worden weggegeven, waardoor jij meer geld overhoudt voor bijvoorbeeld nieuwe lp’s.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 platenspelers

Het is nog een verrassing wat voor toffe platenspelers aanbiedingen er georganiseerd gaan worden. Maar wij zijn er van overtuigd dat het de moeite waard gaat zijn om deze acties te checken tijdens Black Friday 2024. Audio aanbiedingen zijn ieder jaar weer erg populair. Zo organiseren veel winkels ieder jaar ook deals op bijvoorbeeld speakers en koptelefoons. Dus ook zeker leuk om te checken!