Aanbieding Bose Earbuds
Icoon Bose Earbuds

Bose Earbuds Black Friday 2024

Sluit je af van de wereld en ga helemaal op in je muziek. Met de Bose Earbuds kun je heerlijk je eigen wereldje creëren. De Bose Earbuds 500 en Bose Noise Cancelling Earbuds 700 zijn vanaf 2020 op de markt. Bose staat bekend om haar kwaliteit en daar doen deze oordopjes niet onder voor. Check de deals hieronder!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Bose Earbuds Black Friday

Bose staat bekend om haar audio-apparatuur en luidsprekers. In 2020 kwam het merk met een nieuwe productlijn, namelijk de Earbuds. Met de Earbuds kan je draadloos en met het beste geluid je favoriete film kijken of je favoriete liedje luisteren. Houd de Bose Black Friday goed in de gaten voor kortingen op deze gave oordopjes!

Voorspellingen voor Bose Earbuds Black Friday 2024

Aangezien de Bose Earbuds in 2020 zijn uitgebracht, verwachten we mooie aanbiedingen voor Black Friday 2024. Welke korting we mogen ontvangen, is nog niet bekend. Maar laten we hopen op mooie afprijzingen!

Bose Earbuds Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens vorige edities waren bijvoorbeeld de volgende soortgelijke producten in de aanbieding:
– de Bose Quiet Comfort 35 Wireless Headphone;
– een Bose Around Ear 2;
– een Bose Quiet Comfort 35 II;
– de Soundtouch 300.

Bose QuietComfort Earbuds II

In september 2022 zijn er nieuwe Earbuds op de markt gekomen. Niet zomaar Bose Earbuds, maar de eerste noice cancelling earbuds! Een hele mooie optie voor de Bose en noice cancelling liefhebbers! Check daarom zeker de Bose QuietComfort Earbuds II Black Friday deals!

Bose Earbuds 500

Earbuds staan bekend om de hoge audio kwaliteit, comfort en stabiliteit. Daarbij hebben de Earbuds 500 toegang tot je Google Assistent of Amazon Alexa. Ook hebben ze ‘touch’ bediening. Dus een aanrader wanneer je graag naar muziek luistert. 

Bose Noise Cancelling Earbuds 700

Ook de Earbuds 700 hebben toegang tot een virtuele assistent en een ‘touch’ bediening. Deze oordopjes zijn ontworpen om ruis te onderdrukken, wat niet bij de Bose Earbuds 500 aanwezig is. De Earbuds zijn vergelijkbaar met de meest krachtige hoofdtelefoons. Dus een aanrader wanneer je ongestoord wilt bellen of jezelf verliezen in de muziek. 

Bose Earbuds producten

Naast Earbuds biedt Bose ook hoofdtelefoons, speakers, audio zonnebrillen en soundbars aan. Ook dit zijn leuke producten die kans maken voor Black Friday. Dus houd deze producten ook in je vizier!

Huidige deals en acties

Wil je nu al swingen op de allernieuwste hits, maar kan je niet wachten op Black Friday? Bekijk dan nu alvast de huidige aanbiedingen in het deal– en winkeloverzicht. En misschien heb je al geluk!