Black Friday Babyfoon
Black Friday babyfoon

Babyfoon Black Friday 2024

Baby’s groeien hard en er komt een tijd dat je baby apart gaat slapen. De eerste keer in een andere kamer slapen is niet altijd even makkelijk. Het liefste wil je hem of haar continu in de gaten houden. Daarom is er een babyfoon uitgevonden. Op zoek naar een goede babyfoon? Komt dat even mooi uit! Met de Babyfoon Black Friday deals scoor jij namelijk het beste apparaat voor de mooiste prijs!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Babyfoon Black Friday

Met een babyfoon kun je je kindje beter in de gaten houden. Er zijn veel verschillende babyfoons, waaronder een beeldbabyfoon. Hiermee kun je gelijk zien wat er aan de hand is wanneer je gehuil hoort, zodat je niet telkens onnodig naar de kinderkamer hoeft te rennen. Daarbij kun je ook weer kiezen uit een kleurenbeeld of zwart-witbeeld. Kortom, de keuze is reuze!

Voorspellingen voor Babyfoon Black Friday 2024

Speelgoed en babyartikelen zijn producten die veel kans maken op een mooie korting tijdens de Black Friday dagen. Zo ontving je vorig jaar 21% korting op de Alecto Babyfoon met camera en kleurenscherm bij wehkamp. We verwachten daarom tijdens Black Friday 2024 soortgelijke toffe acties. Dus houd deze in de gaten!

Babyfoon Black Friday deals van eerdere edities

  • 32% korting op de Babyfoon Alecto DIVM 550 bij Van Asten;
  • Tot 60% korting op baby & kinderkamer artikelen bij wehkamp;
  • 21% korting de Alecto Babyfoon met camera bij wehkamp;
  • En nog een heel veel meer!

Babyfoon met camera

Met een babyfoon met camera kun je kindje nog beter in de gaten houden. Als nieuwe ouder is alles zo spannend en met de camera kun je jezelf een stuk geruster stellen. Naast de traditionele babyfoon heb je ook een internet babyfoon, waarbij je de beelden via een app op je smartphone of tablet kunt bekijken. Hierdoor kun je zelfs je baby in de gaten houden wanneer je bij de buren bent.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al de babyfoon nodig hebt, dan kun je ons deal– en winkeloverzicht bekijken voor mogelijke babyfoon aanbiedingen.