Keukenmachine Black Friday
Black Friday keukenmachine

Keukenmachine Black Friday 2024

Met een keukenmachine kun je malen, hakken, mengen en blenden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld komkommers supersnel in plakjes snijden, een wortel fijn raspen of je heerlijke eigen pesto maken. Een keukenmachine is tegenwoordig een echte must-have voor in de keuken. Of je nu een echte chef bent of niet, de keukenmachine Black Friday deals zijn voor iedereen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Keukenmachine Black Friday

Stel je houdt heel erg van koken en bakken. Iedere week heb jij een ander project. Zoals zelf pasta maken of je eigen croissants in elkaar flansen. Een keukenmachine kan jouw projecten makkelijker en sneller laten verlopen. Nu zijn keukenmachines niet heel goedkoop, dus daar komt Black Friday om de hoek kijken. Tijdens deze te gekke koopjesdag bieden veel winkels leuke aanbiedingen aan. Mis het dus niet!

Voorspellingen voor Keukenmachine Black Friday 2024

Vorig jaren ontving je wel 44% korting op de populaire Kitchenaid Artisan bij de Bijenkorf. Daarom verwachten we ook voor Black Friday 2024 gelijkwaardige deals als vorige jaren. Zodat jij de beste deal hebt bij het kopen van een keukenmachine. Waardoor jouw dag niet meer stuk kan!

Keukenmachine Black Friday deals van eerdere edities

We lichten graag de meest spraakmakende keukenmachine deals van voorgaande jaren uit:

– 44% korting op de KitchenAid Artisan 4,8 liter bij de Bijenkorf;

– 20% korting op de Kitchenaid Artisan keukenmachine bij de Bijenkorf;

– 25% korting op een Kitchenaid Artisan keukenmachine bij Otto;

– 23% korting op de Magimix Essenza Mini bij Expert!

Keukenmachine Blokker

Blokker biedt keukenmachines aan van de beste merken. Wil je graag een keukenmachine van Bosch, Philips of Braun? Deze merken vind je bij de Blokker allemaal. Daarom raden wij dan ook aan ook deze winkel zeker in de gaten te houden tijdens de Black Friday. 

Keukenmachine Lidl

Bij Lidl kun jij je keukenmachines voordelig online kopen. Bijvoorbeeld een Kenwood of Bosch keukenmachine. Kies dus je favoriete keukenmachine en ontdek hoe je na een lange dag toch gemakkelijk een snelle maaltijd op tafel kan zetten. En er daarbij heerlijk van kunt genieten!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al klaar bent voor deze gemakkelijke verandering in je keuken, dan kun je de huidige keukenmachine aanbieding checken in ons deal– en winkeloverzicht.

Interesse in een Kitchenaid keukenmachine? Check dan snel de huidige Kitchenaid aanbiedingen!