Black Friday Harde Schijf
Harde schijven

Harde Schijf Black Friday 2024

Heb jij te veel bestanden op je laptop staan? Werk je dagelijks op je laptop en is de opslagcapaciteit van je device gewoon te laag? Dan wordt het tijd voor het aanschaffen van een externe harde schijf. Een externe harde schijf zit niet in je pc maar wordt aan je pc verbonden door middel van een USB-kabel. Het is een ideaal product om overal mee naartoe te nemen. Zo heb je waar je ook gaat jouw favoriete foto’s, video’s en muziek bij de hand. Tijdens Black Friday 2024 zijn er weer tientallen externe harde schijven in de aanbieding bij tientallen webshops. Koop dan!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Harde Schrijf – Waar moet je op letten bij de aankoop van een harde schijf?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij de aankoop van een harde schijf is het soort. Je kunt namelijk kiezen uit een HDD of SSD. Een SSD is vergelijkbaar met een geheugenkaart en is dus een stuk lichter, compacter, sneller en een stuk minder kwetsbaar dan de traditionele HDD schijf. Een SSD is echter een stuk duurder en dat is daarmee ook het grootste nadeel van deze elektronica software. Behalve het soort harde schijf, kun je selecteren op het formaat en de aansluiting. De aansluiting kan USB 2.0, 3.0 en Netwerk/ethernet zijn. Bekijk zelf de harde schijven bij shops als: Coolblue, Bol.com, Alternate en MediaMarkt.

Black Friday dé perfecte dag voor jouw portemonnee

Waarom een externe harde schijf aanschaffen met Black Friday? Black Friday is dé grootste internationale kortingsdag. Het Black Friday principe begon in Amerika waar winkeliers de dag na Thanksgiving zagen als perfecte dag voor sale. Daarbij komt ook dat eind november een drukke periode is. Mensen zoeken Sint- en kerstcadeaus en zijn dus volop te vinden in de winkelstraten. Een externe harde schijf is één van de elektronica producten die met Black Friday in de uitverkoop gaat zijn. Het is slim om nu alvast te bedenken wat er op jouw Black Friday verlanglijstje komt te staan. Dan weet je precies wat je moet aanschaffen in november. Meld je aan voor de nieuwsbrief en jij ontvangt alle Black Friday deals in jouw mailbox.