iPhone Xr Black Friday
iPhone XR

iPhone XR Black Friday 2024

Na wat wikken en wegen weet je het zeker, de iPhone XR is de perfecte telefoon voor jou! Het bijzondere aan de iPhone XR is het grote 6.1 inch scherm en het Liquid Retina display en dat spreekt jou wel aan. Nu resteert alleen nog het vinden van een mooie deal… Toevallig kunnen wij jou daarmee enorm goed helpen, dus lees snel verder!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone XR

Zoals eerder genoemd heeft de iPhone XR een Retina Display. Dit betekent volgens Apple dat het beeld erg scherp is, zelfs meer dan het menselijke oog kan waarnemen. Fantastisch! Zeker in combinatie met het grote scherm. Tijdens Black Friday zijn er vaak veel iPhone XR aanbiedingen, dus dat wordt een groot feest!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 iPhone XR

We verwachten dat de iPhone XR Black Friday deals ingaan op Black Friday zelf, 26 november, en geldig zijn tot en met Cyber Monday. Van welke deals we dit jaar mogen genieten is nog onbekend, maar we hopen dat de deals vergelijkbaar zullen zijn met die van vorig jaar!

iPhone XR Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Tijdens de vorige edities waren de volgende twee aanbiedingen erg populair: 

  • Apple iPhone XR 256 GB Red van €999,- voor €799,- bij Coolblue, bespaar 21%;
  • Apple iPhone XR – 64GB – Zwart van €729,- voor €699,- bij Bol.com, bespaar 4%;
  • iPhone XR 64GB Black van €703,- voor €655,- bij MediaMarkt, bespaar 7%;

iPhone XR vs Max

Afgelopen jaar kwamen de iPhone XR en de iPhone XS (Max) tegelijkertijd uit. Maar wat is het verschil? Ten eerste is de Max groter dan de gewone iPhone XS en de iPhone XR. Daarnaast is de Max zwaarder. Beide Apple iPhones hebben hun eigen kwaliteiten, check dus welke het beste bij jou past!

iPhone XR hoesje

Voor je iPhone XR wil je optimale protectie. Dit krijg je zeker door een prachtig iPhone XR telefoonhoesje toe te voegen. Bij winkels als Smartphonehoesjes is voor elke smartphone het perfecte hoesje te vinden waardoor je jouw smartphone beschermt tegen krassen!

iPhone XR los toestel

Ga je liever niet voor een abonnement maar voor de iPhone XR als los toestel? Dit kan zeker. De iPhone XR is los verkrijgbaar in het rood, geel, blauw, wit of zwart. Je hebt je nieuwe iPhone de volgende dag al in huis en kunt dus eenvoudig genieten van je stijlvolle smartphone!

Waar kan ik de iPhone XR kopen?

IPhone aanbiedingen zijn onder andere te vinden bij MediaMarkt en Coolblue. De iPhone XR smartphones van MediaMarkt vind je in diverse kleuren. Ben je een gamer? Kies dan voor een iPhone XR met 128 GB. Minder geheugen ook oke? Dan is de iPhone XR 64 GB perfect voor jou. 

Black Friday iPhone XR soorten

IPhones verdienen een tweede leven! Gelukkig kun je ook voor een iPhone XR refurbished gaan. Een gebruikte iPhone XR die nog prima door kan als een kwalitatief hoogwaardige smartphone. De refurbished is verkrijgbaar in alle iPhone XR kleuren.  Daarnaast is de iPhone XR verkrijgbaar met 64GB, 128GB of 256GB. Neem snel een kijkje!

Huidige deals en acties

IPhone XR aanbiedingen zijn populair! Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te blijven via ons deal– of winkeloverzicht. Hier komen de beste iPhone XR aanbiedingen te staan.