black friday iphone 14 header
icoon iphone 14

iPhone 14 Black Friday 2024

Black Friday iPhone 14 2023

September, dé maand waarop we met z’n allen weer enthousiast zitten de wachten op de nieuwste Apple iPhone. Zo ook in 2022 met de komst van de iPhone 14. Deze smartphone heeft weer mooie updates t.o.v. zijn voorgangers. Zo bezit hij over de langste batterijduur tot nu toe en een enorme verbetering foor foto’s bij weinig licht. Heeft hij een fantastisch Retina XDR-display die ook nog eens waterbestendig is én een enorm sterk smartphone-glas heeft. Daarbij is het scherm 21% groter dan die van de iPhone 13. Als laatste heeft hij natuurlijk weer een fantastisch goede camera. En is deze smartphone in verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk blauw, paars, middernacht (zwart), sterrenlicht (wit) en rood. Kortom, deze iPhone wil je hebben!

Voorspellingen voor de iPhone 14 tijdens Black Friday 2024

Deze iPhone komt helaas ook met een enorm prijskaartje, namelijk rond de €1000. Dat is niet niks! Daarom loont het absoluut om de iPhone 14 Black Friday deals in de gaten te houden. Het is erg aannemelijk dat hij in de korting gaat zijn tijdens Black Friday 2024. Maar we verwachten wel een aantal mooie aanbiedingen met hoge kortingen van verschillende telecom’s.

Waar kan je de iPhone 14 tijdens Black Friday kopen?

De iPhone 14 wordt door verschillende webshops en telecom’s aangeboden. Mocht je de iPhone zonder abonnement willen kopen, dus gewoon een los toestel, dan loont het om grote webshops zoals Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amazon in de gaten te houden. Schaf je graag een nieuwe iPhone aan mét een abonnement? Check dan telecom bedrijven zoals Odido en Vodafone.

Huidige aanbiedingen en deals

Wij begrijpen heel goed dat je niet kan wachten om dit nieuwe toestel in gebruik te nemen. Daarom hebben wij een winkel– en productdealoverzicht met de huidige aanbiedingen voor jou.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.