header apple watch ultra black friday
icoon apple watch ultra

Apple Watch Ultra Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Apple Watch Ultra Black Friday 2024

September 2022, dé maand waarop de allereerste Apple Watch Ultra op de markt kwam. Een fantastische smartwatch voor de fanatieke sporters of de liefhebber voor een opvallend groot horloge. Daar waar de Apple Watch 8 in de formaten 41mm en 45mm beschikbaar zijn, is de Apple Watch Ultra enkel beschikbaar in het formaat 49mm. Verder heeft de Apple Watch Ultra een schermresolutie van 410 x 502 pixels en kan het scherm twee keer zo helder als de Apple Watch 8. Ook beschikt hij over een nachtmodus. Daarbij heeft hij een hele lange batterijduur, namelijk 36 uur. Het horloge is enkel verkrijgbaar in een neutrale kleur van het materiaal titanium.

Houd je van duiken? Dan kan de Apple Watch Ultra met je mee de diepte in! Hij kan namelijk tot 100 meter diep het water in en meet daarbij de diepte en de watertemperatuur. Tot slot beschikt hij over twee speakers waarmee je een harde sirene kunt laten klinken bij nood. Beschikt hij over een hele nauwkeurige gps. En heeft hij een extra knop aan de zijkant die naar eigen wens is in te stellen.

Kortom, de Apple Watch Ultra is de koning onder de Apple Watches! Helaas is dit ook terug te zien in het prijskaartje. Zo kost de Apple Watch 8 ongeveer €499 & €659 en de Ultra maar liefst €999. Een goede reden om de Apple Watch Ultra Black Friday deals in de gaten te houden dus!

Voorspellingen voor Apple Watch Ultra Black Friday aanbiedingen

De nieuwe Apple Watch is pas sinds september 2022 op de markt. Hierdoor is de kans niet heel erg groot dat er een hele dikke Black Friday deal te vinden is tijdens Black Friday 2024. Maar elke korting is meer dan welkom natuurlijk, dus hou zeker deze pagina in de gaten voor de beste Apple Watch Ultra Black Friday deals. Wie weet scoor je deze fantastische smartwatch alsnog met een leuke korting!

Huidige aanbiedingen en deals

Kun je niet wachten met de aankoop van dit fantastische Apple horloge? Check dan even de huidige winkelacties en productdeals. Wie weet scoor je alsnog een leuke korting!