Apple Watch 7 Black Friday Header
Apple Watch 7 Black Friday Productfoto

Apple Watch 7 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Apple Watch 7 sale

Apple heeft weer een nieuwe Apple Watch aangekondigd! Namelijk de Apple Watch 7. De Series 7 is een stukje groter, heeft een verbeterde accuduur en een feller beeld dan haar voorgangers. Dit zijn toch wel essentiële functies voor zo’n mooi horloge. Houd de Apple Watch aanbiedingen tijdens Black Friday in de gaten voor de hoogste kortingen op deze mooie smartwatch.

Voorspellingen voor 2022 Apple Watch Series 7

Het is vanzelfsprekend dat de kortingen op dit nieuwe model tijdens Black Friday 2024 nog niet heel hoog gaan zijn. Dit is logisch, omdat het model nog niet lang is uitgebracht. Maar daardoor worden de deals op de voorgangers des te scherper. Zo verwachten we hoge kortingen op bijvoorbeeld de Apple Watch Series 6, de Apple Watch SE en de Apple Watch Series 4 & 5.

Apple Watch beste deals van eerdere edities

We blikken terug naar andere mooie Apple Watch deals om zo een goed beeld te krijgen van de Black Friday Apple Watch aanbiedingen voor dit jaar.

  • Bij Amazon ontving je 24% korting op de Apple Watch 4;
  • Apple Watch Series 6 van €459,- naar €409,- bij Paradigit;
  • Apple Watch Series 7 Nike voor €429,-;
  • Op de Watch Series 6 ontving je 14% korting bij iBOOD;
  • En nog veel meer leuke Black Friday Apple Watch deals!

Apple Watch SE

De Apple Watch SE is de voordeligere versie van de Apple Watch Series 6. Bij deze smartwatch zijn de specificaties een stukje minder uitgebreid, maar hier betaal je ook een lager prijsje voor. Dus wil je graag een Apple Watch, maar wil je budget niet meewerken? Dan is de Apple Watch SE zeker iets voor jou!

Huidige deals en acties

De huidige Apple producten deals zijn al terug te vinden in ons uitgebreide winkeloverzicht of tussen onze fantastische product deals. Misschien is het nu al tijd om een nieuwe Apple Watch te scoren! En loop jij binnenkort met een schitterend horloge om jouw pols.

Of check alle huidige Apple Watch acties op de Apple Watch aanbiedingen pagina!