Black Friday apple watch 8 header
black friday apple watch 8

Apple Watch 8 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Apple Watch 8 Black Friday

De opvolger van de Apple Watch 7; de enige echte Apple Watch 8! Deze Watch brengt t.o.v. zijn voorganger een aantal leuke, nieuwe features. Deze zijn met name m.b.t. sport- en gezondheid. Zo heeft de Apple Watch 8 twee temperatuursensoren waarmee o.a. de ovulatie bij vrouwen gemeten kan worden. Daarbij heeft hij ook batterij met een verbeterde spaarstand, waardoor hij maar liefst 36 uur meegaat i.p.v. 18 uur. Verder is hij te verkrijgen in aluminium, Nike+ aluminium en roestvrij staal. 

Voorspellingen voor Black Friday Apple Watch Series 8 2022

Aangezien de Series 8 pas net uit zijn gebracht, is de kans klein dat hij flink afgeprijsd gaat zijn tijdens Black Friday 2024. Daarentegen zijn de voorgangers, zoals de Apple Watch 7, de Apple Watch 6 en de Apple Watch SE, wel grote kanshebbers voor een flinke Black Friday afprijzing.

Huidige deals en acties

Sta jij te popelen om de nieuwe Apple Watch aan te schaffen en kun jij niet wachten op de Black Friday deals? Check dan zeker even ons winkeloverzicht en productdeals overzicht voor de huidige aanbiedingen!