Header categorie Black Friday NL
Amerikaanse koelkast Black Friday

Amerikaanse Black Friday 2024

Is het enige verschil tussen een normale koelkast en een Amerikaanse koelkast dat deze uit Amerika komt? Nee, zeker niet! Een Amerikaanse koelkast onderscheidt zich door zowel een grote ruimte en grote luxe. De Amerikaanse koelkast is makkelijk te herkennen aan de twee deuren, waarvan er eentje een vriezer is en eentje een koelkast. Voor deze luxe leg je normaal gezien een flink bedrag neer. Maar met de Amerikaanse koelkast Black Friday deals ontvang jij hele scherpe prijzen! Dus check ze snel!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Amerikaanse koelkast Black Friday

Heb jij ook altijd het probleem dat je te weinig plek hebt in de koelkast en vriezer? Dan is het overwegen van het kopen van een Amerikaanse koelkast iets voor jou! Deze koelkast is namelijk bijna één meter breed en bijna twee meter hoog. Hierdoor kunnen er makkelijk boodschappen in gekoeld worden voor een huishouden van 5 à 6 personen. Ook heel handig voor de feestdagen, wanneer je familie komt eten!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Er zijn veel winkels die ieder jaar tijdens Black Friday veel toffe witgoed deals aanbieden. Zo zijn de volgende winkels interessant om sowieso in de gaten te houden wanneer het op koelkasten aankomt: MediaMarkt, Coolblue en Bol. We verwachten dan voor Black Friday 2024 ook dat deze winkels weer met toffe deals gaan komen!