Winkel header

Saturn Black Friday 2020

Saturn Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Saturn zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Saturn

0% financieringsplannen tot 12 maanden
Gratis verzending vanaf €59,-

Black Friday Saturn

Een van de populairste categorieën tijdens Black Friday is elektronica. Niet alleen is hier veel vraag na tijdens dit kortings spektakel, ook worden er onwijs mooie deals aangeboden betreft verschillende populaire producten. Zo ook door Saturn! Kijk dus snel verder en ontdek wat Black Friday Saturn voor jou in petto heeft!

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Saturn

Welke producten Saturn dit jaar in de aanbieding heeft is nog een verrassing. Wel kunnen we je alvast vertellen dat we verwachten dat er tijdens Black Friday weer geselecteerde, populaire producten in de aanbieding gaan zijn, waarbij je kunt profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot 50%!

Wanneer is Saturn Black Friday 2020?

Saturn Black Friday 2020 gaat hoogstwaarschijnlijk van start op 27 november, de officiële Black Friday datum, en eindigt op maandag 30 november, ook wel Cyber Monday. Deze data zijn gebaseerd op voorgaande Black Friday edities.

Saturn Black Friday deals van eerdere edities

Saturn heeft afgelopen jaren mooie deals gehad. We zetten graag een aantal deals voor je op een rijtje;

  • Sony KD 55XF9005 55inch van €899,- naar €688,- (23% korting);
  • Bose Soundtouch 300 van €479,- naar €379,- (21% korting);
  • Onkyo G3 Smart Speaker van €99,- naar €49,- (51% korting);
  • En meer!

Andere interessante Saturn aanbiedingen

Ook buiten Black Friday om heeft deze elektronica zaak mooie aanbiedingen. Zo hebben ze elke week nieuwe weekdeals. Daarnaast hebben ze een categorie met ‘overgebleven voorraad’ van o.a. smartphones, televisies en audio, waarbij je kunt profiteren van mooie kortingen.

Saturn DE

Een aantal jaren terug hadden wij hier in Nederland ook verschillende Saturn vestigingen. Echter is Saturn sinds eind 2014 verder gegaan als MediaMarkt. Zodoende is er ook geen Nederlandse webshop meer. Wel kun je nog gebruik maken van de Duitse Saturn webshop!

Huidige deals en acties

Kan je niet wachten tot Black Friday of verlang je naar een duidelijk overzicht van de Black Friday deals en acties. Check dan zeker even ons winkel- en dealoverzicht voor de huidige aanbiedingen!

Relevante productcategorieën

Apple - Gaming - Laptops - Televisies - Computers - Witgoed

Interessante pagina’s