Bol.com Black Friday 2021

Ontvang tot wel 50% korting op heel veel gezondheid & verzorging met de drogisterij deals van Bol.com!

De voordelen van shoppen bij Bol.com

Gratis verzending vanaf €20,-
Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend
Gratis retourneren

Bol.com Black Friday

Het kan niet anders dan dat een van de populairste webshops van Nederland ook vrolijk meedoet aan het grootste korting spektakel van het jaar. En dat wordt niet zomaar onder tafels en stoelen geschoven, want de deals zijn elk jaar weer noemenswaardig. Wat ons betreft een deelnemer die je zeker in de gaten moet houden.

Voorspellingen voor Bol.com tijdens Black Friday 2021

Als we kijken naar voorgaande jaren, dan is er in ieder geval een ding zeker; Bol.com gaat ook dit jaar opvallend goede product Black Friday deals hebben. Daarnaast gaat de webshop hoogstwaarschijnlijk weer werken met dagdeals in het teken van een productcategorie.

Wanneer is Bol com Black Friday 2021?

Hoogstwaarschijnlijk gaat de Black Friday 2021 actie van Bol.com van start op vrijdag 19 november en gaat elke dag in het teken staan van een productcategorie. De actie eindigt hoogstwaarschijnlijk op vrijdag 26 november, de officiële Black Friday. Ook organiseert de winkel waarschijnlijk speciale aanbiedingen op Cyber Monday, op maandag 29 november.

Bol com Black Friday deals van vorig jaar

Weten waar die voorspellingen voor Black Friday 2021 op gebaseerd zijn? Voornamelijk op de voorgaande Black Friday aanbiedingen van Bol.com. Zo hadden ze de afgelopen editie 8 dagen lang unieke dagdeals. Elke dag stond daarbij in het teken van een andere productcategorie. Dat zag er zo uit:

  • Vrijdag 22/11 Dagelijkse Verzorging
  • Zaterdag 23/11 Baby & Kind
  • Zondag 24/11 Beauty& Lifestyle
  • Maandag 25/11 Spellen & Entertainment
  • Dinsdag 26/11 Huis & Klussen
  • Woensdag 27/11 Speelgoed
  • Donderdag 28/11 Keuken & Wonen
  • Vrijdag 29/11 Elektronica

Andere interessante kortingen bij Bol.com:

Over het algemeen heeft Bol.com elke dag wel een mooie actie online. Denk hierbij aan elektronica weekdeals, drogisterijdeals, boekendeals en meer. Binnen deze thema's hebben ze dan waanzinnige product deals waar je zeker vrolijk van wordt.

Bol.com Select

Ben je op zoek naar meer gemak en voordeel bij Bol.com? Dan kies je voor een Bol.com Select abonnement. Hiermee profiteer je o.a. van extra voordeel, altijd gratis bezorging en gratis retour ophalen, avondbezorging, zondagbezorging en zelfs bezorging op dezelfde dag van bestelling! En dat allemaal voor maar een klein bedrag, namelijk €9,99 per jaar.

Bol.com Black Friday producten

Het aanbod van Bol.com is enorm groot. Ze zijn dan ook niet voor niets ‘de winkel voor iedereen'. Een paar producten die er toch bovenuit springen betreft populariteit zijn uiteraard bol.com boeken, maar ook speelgoed, cadeaubonnen, telefoons, parfum en muziek (zoals Sonos en JBL speakers).

Huidige deals en acties

Profiteer jij graag het hele jaar door van huidige winkelacties en mooie product deals? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zetten namelijk het hele jaar door de beste deals in een overzicht. Voor specifieke product deals check je ons dealoverzicht en voor winkelacties check je ons winkeloverzicht.

Relevante productcategorieën

Gaming - Wonen - Sport - Vrije Tijd

Interessante pagina's