Black Friday JBL Charge 3
JBL Charge 3

JBL Charge 3 Black Friday 2024

Het is zomer. Je bent lekker met je vrienden aan het chillen aan het zwembad. Je ligt heerlijk te dobberen op je opblaasbare ligbed met het zonnetje op je snoet. Op de rand van het zwembad staat je JBL Charge 3, gekocht tijdens Black Friday, de meest zonnige deuntjes af te spelen en in je hand houd je een lekker koud biertje. Je hebt het goed voor mekaar dus. Dan hoor je ineens van achter “BOMMETJE” met als gevolg dat je helemaal nat word. Ook je JBL komt er niet droog vanaf. Even krijg je paniek, maar dan herinner je je weer dat je JBL speaker waterbestendig is. Ideaal. De rest van de dag zorgt de JBL dan ook zonder problemen voor een sfeervol tafereel met de lekkerste funky beats. Wat een heerlijke zomerdag…

Wil jij ook zo’n heerlijke zomerdag? Lees dan snel verder en scoor jouw JBL Charge 3 met een mooie Black Friday korting!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday JBL Charge 3

Black Friday, je kent het wel. Die ene dag waarop Amerikanen helemaal op hol slaan en zoveel mogelijk koopjes willen bemachtigen. Je zou ze bijna tot gek verklaren, maar bij het zien van de Black Friday deals geef je ze groot gelijk. Retailers geven namelijk zo onwijs veel korting op gewilde producten, dat je niets anders kan dan je portemonnee tevoorschijn halen en je slag slaan. Sinds een aantal jaar worden wij Nederlanders hier ook mee verwend. Vandaar dat je nu de JBL Charge 3 in huis kunt halen met de meest mooie aanbieding die je ooit hebt gezien!

Verwachtingen voor 2022

De JBL Charge 3 speaker was het afgelopen jaar ook al te vinden tussen de Black Friday deals. Zo verkocht zowel MediaMarkt als Expert de speaker met de normaal prijs van €139,- voor maar liefst €99,-. Dit betekende 29% korting! Dat was nog eens de moeite waard. Wat de aanbiedingen voor Black Friday 2024 gaan zijn is nog een verrassing, maar ga er maar vanuit dat deze net zo lekker gaan zijn als afgelopen jaar!

Waarom de JBL Charge 3?

Ga er even goed voor zitten, want hier komen een aantal waanzinnige feitjes over de JBL Charge 3! De speaker is draadloos en werkt met Bluetooth, waardoor hij makkelijk te verbinden is met je smartphone, computer of andere apparaten. Daarnaast heeft hij een ingebouwde batterij welke ervoor zorgt dat jij 20 uur lang kunt genieten van je favoriete afspeellijsten, zónder deze tussendoor op te laden. Bovendien is hij waterbestendig en heeft hij een rubberen behuizing. Hierdoor overleefd hij met gemak al je avontuurlijke activiteiten. En als je denkt dat dat alles is, dan heb je het mis. Want de JBL Charge 3 heeft ook een ingebouwde microfoon waardoor je er makkelijk mee kunt bellen met je vrienden. Met al deze feitjes op een rij is het moeilijk om de JBL Charge 3 te weerstaan. Wees daarom alerts op de JBL Charge 3 Black Friday deals!

Mis geen enkele deal!

Door al het aanbod tijdens Black Friday kan het zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is begrijpelijk. Daarom geeft Black Friday Nederland jou de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op deze manier kunnen wij jou op de hoogte houden van de beste Black Friday deals binnen jouw interesses! Neem dit aanbod dus met beide handen aan, want zo ben je er zeker van dat je geen enkele deal mist!