Black Friday Google Home Mini

Google Home Mini Black Friday 2024

De Google Home Mini is jouw speaker en spraakassistent in 1. Met je stem bedien je deze compacte slimme speaker en de geïntegreerde Google assistant volgt al jouw vragen en commando’s voor je op. Wil je het nieuws voorgelezen krijgen, muziek luisteren, een Google zoekopdracht doen, iemand bellen, iets vertalen of grappen beluisteren? Dit en nog heel veel meer is allemaal mogelijk met de compacte Google Home Mini box van Google. Deze gave gadget is ook nog eens heel goed betaalbaar voor alle functionaliteiten die je krijgt. Zeker tijdens Black Friday dus bestel hem snel!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Google Home mini

De Google Home mini is het product waar jij al jouw vragen aan kunt stellen. Heb je informatie nodig over het weer, verkeer, financiën, sport of iets anders? De Google Home mini heeft op al jouw vragen een antwoord. Bij jouw hele dagelijkse routine kun je de Google Home mini gebruiken. Bij het opstaan kun je bijvoorbeeld aan de Home mini vragen om het licht en de radio aan te zetten, terwijl je ’s middags na je werk aan Google kunt vragen voor het openen van Netflix voor jouw favoriete serie. Kortom, de Google Home mini maakt jouw dagelijkse routine een stuk makkelijker! Tijdens Black Friday is het mogelijk om de Google Home mini aan te schaffen voor een lage prijs. Blijf daarom goed het dealoverzicht in de gaten houden.

Google Home mini eigenschappen

Voor het bezitten van de Google Home mini moet je beschikken over een aantal faciliteiten. Zo moet er een wifi-verbinding aanwezig zijn om gebruik te maken van de Google Home. Daarnaast moet de Home verbonden kunnen worden met een mobiel apparaat met een systeem van Android 4.4 of hoger, iOS 9.1 of hoger. Naast deze functionaliteiten is het voor sommige vragen aan Google ook nodig om over een Chromecast te beschikken en een Netflix abonnement. Tot slot kunnen er maximaal zes accounts gekoppeld worden aan de Home voor persoonlijke antwoorden. Behalve deze vereisten, is het een super leuk innovatief product wat bijdraagt aan jouw smart home.

Verschil Google Home en Google Home mini

De Mini wordt niet voor niets een mini genoemd, het product is een stuk kleiner en compacter. Daarnaast is de Google Home Mini niet geschikt voor het afspelen van muziek. Dit is op de Google Home wel mogelijk. Daarnaast heeft de Google Home ook de optie van een uitgebreide touch bediening. Dit betekent dat je ook dingen in kunt stellen bij de Home. Verder beschikt de Google Home over twee speakers, waar de Mini er één heeft. Tot slot: De Google Home mini wordt meer gezien als spraakassistent die jouw dagelijkse bezigheden vereenvoudigt en de Google Home is daarnaast ook meer een speaker. Dat is hét grote verschil. Wanneer je dus op zoek bent naar een speaker met een spraakassistent is de Google Home meer iets voor jou! Maar wanneer je al een speaker hebt en je de Google Home Mini alleen ziet als hulpje, kun je deze beter aanschaffen tijdens Black Friday 2024.