Header categorie Black Friday NL
Black Friday OnePlus Watch

OnePlus Watch Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

OnePlus verrast ons ieder jaar weer met het uitbrengen van nieuwe telefoons, die ieder jaar weer beter worden. De laatste aanwinsten van de familie zijn de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro. Hierbij zijn de OnePlus 9 en Pro in aantocht. Maar OnePlus heeft niet alleen nieuwe smartphones gelanceerd. Begin 2021 heeft het merk namelijk ook een OnePlus Watch op de markt gebracht! Check de OnePlus Black Friday deals voor de mooiste kortingen op deze toffe smartwatch. 

Black Friday OnePlus Watch

OnePlus heeft vanaf nu dus ook een smartwatch. Dit horloge is stof- en waterdicht en is voorzien van o.a. een hartslagmeter, gps en bloed zuurstofmeter. Daarnaast gaat de batterij tot twee weken mee en heeft deze maar 53 minuten nodig om volledig op te laden. OnePlus probeert hiermee dan ook de beste gebruikservaring te bieden. De smartwatch is perfect voor het sporten, maar ook om relaxed je muziek te luisteren tijdens het lezen van een goed boek. 

Voorspellingen voor OnePlus Watch deals tijdens Black Friday 2024

De lanceringsdatum van de OnePlus Watch is medio 2021, dit betekent dat er zeker kans is dat er flinke kortingen worden weggegeven tijdens Black Friday 2024 op vrijdag 26 november bij heel veel winkels. Toch worden de hoogste kortingen vaak weggegeven door OnePlus zelf. Zo ontving je afgelopen jaar bijvoorbeeld tot wel €150,- korting op de OnePlus 8. Ook tijdens aanstaande Black Friday verwachten we de beste deals op de voorgangers van de OnePlus 9, zoals op de OnePlus 8 Pro en de OnePlus 7.

OnePlus Black Friday deals van eerdere edities

De volgende OnePlus producten deals waren actief tijdens voorgaande Black Friday edities op 25 november. We hebben alle beste Black Friday deals op een rijtje gezet:

– €130,- korting op de OnePlus 7 Pro;

– OnePlus 7T van €590,- naar €559,-, dus met wel bijna €50,- korting;

– OnePlus 7 Pro van €689,- naar €599,-, dus 13% korting;

– Tot €150,- korting op de Oneplus 8

OnePlus Watch price

De OnePlus Watch krijgt een adviesprijs van €159,-. De lanceerdatum van dit horloge is medio 2021. Ook betreden de OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro in 2021 de markt, namelijk eind maart en begin april. Dit betekent dat deze producten grote kans maken op mooie Black Friday deals!

Huidige deals en acties

Er zijn niet alleen tijdens Black Friday mooie elektronica deals terug te vinden bij veel winkels, ook nú vind je in ons overzicht mooie winkelacties en productdeals. Vind bijvoorbeeld ook alle mooie acties met hoge kortingen op de OnePlus 8, de OnePlus 8 Pro. Daarnaast vind je mooie aanbiedingen van verschillende merken als Samsung, Google, Android en Apple om mee te vergelijken.

Wil jij nu absoluut niks missen van alle verschillende aanbiedingen? Start dan nu alvast met het inschrijven op onze nieuwsbrief. Krijg hele mooie acties direct in jouw mailbox, zodat jij als eerste alle hoge kortingen bekeken hebt. Jij ontvangt als eerste een kortingscode of bent op de hoogte van de beste prijzen. Kortom, jij krijgt de kans het meest te scoren met de nieuwste merken voor de beste prijs!