Black Friday OnePlus 9
Black Friday OnePlus 9

OnePlus 9 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Wie fan is van de OnePlus-familie wordt heel blij van het nieuws dat de OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro op de markt zijn. Deze nieuwe telefoons zijn topklasse smartphones die in combinatie met een abonnement of als los toestel aangeschaft kunnen worden. Zin in kortingen op deze topmodellen? Tijdens de OnePlus Black Friday aanbiedingen ontvang jij de beste prijzen. 

Black Friday OnePlus 9

De OnePlus 9 is een nieuwe smartphone die je supersnel oplaadt. Binnen 30-45 minuten is de batterij weer helemaal vol, waardoor jij altijd en overal bereikbaar bent. De telefoon werkt samen met camerafabrikant Hasselblad. Hiermee maak je overdag en ’s avonds scherpe en prachtige foto’s. De OnePlus 9 is beschikbaar in de 4G-variant en in de 5G-variant. De OnePlus 9 (128 GB) haal je in huis voor €699 euro en de OnePlus 9 Pro (128 GB) ligt voor €899 euro in de winkel. Dus houd vrijdag 26 november en de dagen daarvoor goed in de gaten voor de beste Black Friday deals!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 OnePlus 9

Tijdens Black Friday 2024 wordt er verwacht dat vooral OnePlus zelf weer met ongelofelijke kortingen gaat komen. Wanneer er wordt gekeken naar de voorgaande edities viel het merk ook enorm op met zijn waanzinnige deals. Zo ontving je bijvoorbeeld afgelopen jaar tot 150 euro korting op de OnePlus 8!

OnePlus Black Friday deals van eerdere edities

We blikken vluchtig terug naar toffe Black Friday aanbiedingen van afgelopen jaren: 

– Tot €150 euro korting op de OnePlus 8;

– OnePlus 7 Pro van €689 euro naar €599 euro (13% korting);

– OnePlus 7T van €590 euro naar €559 euro (5% korting);

– €130 euro korting op de OnePlus 7 Pro.

OnePlus 9 Pro Black Friday

Ga je een avondje uit en je telefoon is leeg? Geen probleem! De OnePlus 9 Po laad je binnen drie kwartier draadloos op. De telefoon beschikt over een telelens waarmee je drie keer kan inzoomen, zonder dat de kwaliteit van de foto minder wordt. Ook de 9 Pro werkt samen met Hasselblad, dus de foto’s zijn van topkwaliteit. 

OnePlus producten

Niet alleen de OnePlus 9, maar ook de voorgangers zijn interessant om in de gaten te houden tijdens Black Friday 2024. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de OnePlus 8, de OnePlus 8 Pro, de OnePlus 8T en de OnePlus 7 Pro. De kans is groot dat de smartphones gekocht kunnen worden met tientallen procenten korting verwikkeld in prachtige aanbiedingen. Ook zijn er vaak veel Android accessoires voor de telefoon afgeprijsd, zoals de Bullets Wireless Z. Daarnaast kun je regelmatig een ‘blind box’ kopen. Bij zo’n blind box weet je van tevoren niet wat erin zit, maar de producten die je uiteindelijk ontvangt zijn meer waard dan wat je voor de box zelf betaald hebt. Ook zeker interessant om in de gaten te houden dus! Let wel op: ze zijn vaak enorm snel uitverkocht dus wees er snel bij.

Interessante winkels

Er zijn verschillende winkels waar je terecht kunt voor de aankoop van de nieuwe OnePlus 9 (Pro) met 128gb of 256gb opslag. Zo koop je de smartphone bijvoorbeeld bij Coolblue, Amazon en MediaMarkt. Ben je niet op zoek naar een losse OnePlus smartphone maar eerder naar een abonnement deal? Check dan zeker T-Mobile, Vodafone, Tele2 en Ben.

Huidige deals en acties

Natuurlijk zijn er niet alleen tijdens Black Friday mooie OnePlus aanbiedingen. Daarom kun je nu ook al bekijken welke producten in de promotie zijn. Check daarom ons huidige overzicht met alle deelnemende winkels en alle productdeals voor de beste aanbiedingen. Ook zie je in dit overzicht deals van toestellen van bijv. iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Motorola en Xiaomi. Zo kun je alle smartphone aanbiedingen goed met elkaar vergelijken.