Productfoto OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Beging maart 2022 bracht OnePlus weer een nieuwe smartphone van de OnePlus series uit, namelijk de OnePlus 10 Pro. Deze nieuwe smartphone uit 2022 is 6,7 inch, wordt aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 1 en laad supersnel op met 80W-snelladen. Kortom, een mooie gadget om tijdens Black Friday 2024 aan de haak te slaan!

OnePlus 10 Pro Black Friday

Wanneer je fan bent van de OnePlus smartphones, dan is de OnePlus 10 Pro een fantastische aanwinst binnen de OnePlus Series. Deze smartphone is een waardige opvolger van de OnePlus 9 Pro. Het is daarom zeker de moeite waard om tijdens Black Friday de OnePlus 10 Pro deals in de gaten te houden. Want wie weet scoor jij eind november een geweldige korting op je nieuwe smartphone!

Voorspellingen voor black Friday 2024 OnePlus 10 Pro

Tijdens Black Friday 2024 wordt er verwacht dat OnePlus zelf ons weer met heerlijke kortingen gaat verblijden. Dit was voorgaande edities namelijk ook het geval. Zo werd er tijdens een editie bijvoorbeeld €150 korting gegeven op een OnePlus Series smartphone!

OnePlus Black Friday deals van eerdere edities

  • OnePlus 9 Pro (128GB) Groen van €899,- naar €699,- (22% korting);
  • Tot €150 euro korting op de OnePlus 8;

  • OnePlus 7 Pro van €689 euro naar €599 euro (13% korting);

  • OnePlus 7T van €590 euro naar €559 euro (5% korting).

OnePlus producten

Niet alleen de OnePlus 10 Pro, maar ook zijn voorgangers zijn interessante gadgets om in de gaten te houden tijdens Black Friday 2024. Zo zie je vaak meer korting op de varianten die al langer op de markt zijn, dan op de smartphones die net uitgebracht zijn. Dus check ook zeker de OnePlus 9 Pro, de OnePlus 9, de Oneplus 8 Pro en de Oneplus 8T. Dit zijn stuk voor stuk topkwaliteit smartphones die zeker in de aanbieding gaan zijn tijdens Black Friday 2024. En wil je daarnaast ook nog eens een smartwatch aanschaffen? Neem dan ook een kijkje bij de OnePlus Watch Black Friday deals! En wie weet heb jij binnenkort een nieuwe smartphone én smartwatch voor een prikkie!

Interessante winkels

Er zijn verschillende winkels waarbij je terecht kunt voor fantastische OnePlus 10 Pro Black Friday deals. Denk hierbij aan bijvoorbeeld MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en Amazon. Maar ook providers zoals Odido, Vodafone en Ben verrassen ons vaak met mooie OnePlus Black Friday aanbiedingen.

Huidige deals en acties

Kan jij niet wachten tot eind november met de aankoop van een OnePlus 10 Pro, maar wil jij wel genieten van een mooie actie? Check dan zeker ons huidige overzicht met alle winkels en productdeals voor de beste aanbiedingen van vandaag!