Black Friday OnePlus 6T

OnePlus 6T Black Friday 2024

De OnePlus 6T is een toestel met een perfecte combinatie van looks, hardware en software! Het toestel is sinds het najaar van 2018 te koop en is nog steeds een geliefd toestel. Toe aan een nieuwe smartphone en wil je profiteren van een scherpe deal op de Oneplus 6T, dan is Black Friday het moment om te bestellen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Oneplus 6t

De Oneplus 6t is dé smartphone met dé snelste in-display vingerafdruksensor op dit moment. Dit betekent dat de smartphone snel jouw vingerafdruk herkent waardoor je op elk moment snel en eenvoudig je telefoon kunt raadplegen. Heb je een nieuwe smartphone nodig? Wacht dan niet te lang want voordat je het weet is de kortingsdag van het jaar alweer voorbij. Black Friday is namelijk bij uitstek dé dag waarop jij je slag kunt slaan en goedkoop jouw favoriete elektronica in huis kunt halen. Lees snel over welke unieke eigenschappen de Oneplus 6t beschikt.

Oneplus 6t: méér telefoon, strak en naadloos

De Oneplus 6t is een stuk groter dan zijn voorgangers. Met dit grote scherm kun je meer doen. Games, films, apps en nog veel meer faciliteiten zijn bijvoorbeeld makkelijker af te spelen op jouw exemplaar. Daarnaast bevat het scherm geen weerkaatsingen en transformeert het in verschillende lichtomstandigheden waardoor de Oneplus 6t net zo schitterend is als dat het was toen je hem kocht. De 6T van Oneplus heeft verder subtiele lijnen waardoor je elke keer weer wegdroomt wanneer je jouw telefoon opent. Aan het design is ook niets mis. Er zijn namelijk verschillende versies van de Oneplus 6t. Zo heb je bijvoorbeeld de Midnight Black en de Mirror Black. De Mirror Black speelt met licht en schaduw terwijl de Midnight Black een zwarte kleur heeft. Kortom, de Oneplus 6t is een prachtige telefoon met veel nieuwe eigenschappen waar jij zeker veel plezier aan zult beleven.

Oneplus 6t aanschaffen?

Tijdens Black Friday 2024 is het dé ultieme kans om producten als smartphones aan te schaffen. Grote kans dat er namelijk goede deals komen. Wat de deals gaan worden, zie je in de week in aanloop naar Black Friday maar dat er deals gaan komen is zeker. Het is daarbij handig om ons dealoverzicht in de gaten te houden voor het laatste overzicht. Daarnaast kun je ook bij de shops van Oneplus, MediaMarkt of Coolblue kijken voor de laatste deals.