OnePlus 8 Black Friday
OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Black Friday 2024

De telefoons van OnePlus hebben premium kwaliteiten die vergelijkbaar zijn met de grote merken, zoals Apple en Samsung. Alleen liggen de prijzen bij OnePlus lager en dat is natuurlijk leuk voor jou! Tijdens Black Friday zakken deze prijzen nog harder, waardoor het dus nóg interessanter wordt. Houd daarom de OnePlus 8 Black Friday deals in de gaten!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

OnePlus 8 Black Friday

OnePlus is een telefoonmerk dat steeds populairder wordt op de markt. Het merk staat erom bekend smartphones uit te brengen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. OnePlus heeft vijftien verschillende toestellen uitgebracht en de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro zijn de nieuwste aanwinsten in de familie.

Voorspellingen voor OnePlus 8 Black Friday 2024

Ook tijdens Black Friday 2024 verwachten we weer net zo’n toffe aanbiedingen als voorgaande edities. Vorig jaar ontving je bij bijvoorbeeld OnePlus wel €130,- korting op de OnePlus 7 Pro, een van de voorgangers van de OnePlus 8.

OnePlus 8 Black Friday deals van eerdere edities

Het is leuk om even terug te kijken naar gelijkwaardige deals van vorige edities:
– €130,- korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus shop zelf;
– OnePlus 7T van €590,- naar €559,-, dus 5% korting bij Belsimpel;
– OnePlus 7 Pro van €689,- naar €599,-, dus 13% korting bij OnePlus zelf.

OnePlus 7T vs OnePlus 8

De OnePlus 7T en de OnePlus 8 lijken in ontwerp veel op elkaar, toch bestaan er een aantal verschillen. De OnePlus 8 biedt de mogelijkheid voor een 5g netwerk aan. Daarnaast is de batterij en de camera verbeterd ten opzichte van de voorganger de OnePlus 7T. Tenslotte heeft de OnePlus 8 een AMOLED Display en haar voorganger alleen een 90 Hz display.

Oneplus 8 producten

De OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro zijn de opvolgers van o.a. de OnePlus 7T, de OnePlus 7 Pro en de OnePlus 6T. Ook deze telefoons komen goed uit de test en zijn daarom ook interessant om te checken tijdens Black Friday.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al toe bent aan een nieuwe telefoon, maar Black Friday nog niet voor de deur staat. Dan check je alvast ons huidige deal– en winkeloverzicht.