Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons Black Friday 2024

We kunnen allemaal wel urenlang Minecraft spelen, waarbij we heerlijk kunnen bouwen maar ook moeten overleven. Zo kan Minecraft in de ‘survival ’modus gespeeld worden, waarbij je moet oppassen voor monsters en dus echt moet overleven. Daarnaast kan het spel ook in ‘creative’ modus gespeeld worden, waarbij je je creativiteit los kan laten gaan. Nu is er ook Minecraft Dungeons met klassieke dungeon crawlers!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Minecraft Dungeons Black Friday

Trotseer de dungeons moedig alleen of gezellig samen met je vrienden in Minecraft Dungeons. Deze game zit vol met actie en schatten. Jij moet ervoor zorgen dat de dorpelingen worden gered van de kwaadaardige Arch-Ilager! Dit spel is razend populair en daarom ook zeker een kansmaker voor een mooie Minecraft Dungeons Black Friday deal. Dus we hebben goede hoop!

Voorspellingen voor Minecraft Dungeons Black Friday 2024

Voor Black Friday 2024 verwachten we weer de mooiste deals op populaire games. Vorig jaar ontving je bijvoorbeeld tot wel 75% korting op games bij de MediaMarkt. Laten we daarbij hopen dat er meer winkels zulke aanbiedingen gaan organiseren.

Minecraft Dungeons Black Friday deals van eerdere edities:

We blikken terug naar toffe gaming aanbiedingen van voorgaande jaren. De vorige acties waren bijvoorbeeld actief:
– De nieuwe PS4 games voor €14,99 bij Lidl;
– Tot 92% korting op games bij HKR game;
– Tot 75% korting op populaire games bij MediaMarkt;
– En tot 46% korting op populaire games bij wehkamp.

Minecraft Dungeons Release Date

Minecraft Dungeons is uiteindelijk uitgebracht op 26 mei 2020. Dit betekent dat het product erg veel kans maakt om tussen de Black Friday 2024 deals te komen. Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat Minecraft is uitgebracht, daarom is het absoluut tijd voor de vernieuwende versie: Minecraft Dungeons!

Minecraft Dungeons producten

Natuurlijk is Minecraft beschikbaar voor verschillende spelcomputers. Zo speel je de game op o.a. de Nintendo Switch, de Xbox en de PS4. Wanneer je fan bent van Minecraft, zijn daarbij de volgende spellen ook interessant voor jou: The Forest, Junk Jack X, Starbound en Survivalcraft.

Huidige deals en acties

Kan je niet wachten om de opvolger van Minecraft uit te kunnen proberen? Check dan de huidige kortingen in ons deal– en winkeloverzicht!