Black Friday Scooters
scooter icoon

Scooters Black Friday 2024

De scooter is ontzettend populair. En nee, niet alleen onder de 16-jarigen. Ook andere generaties vinden het een makkelijk alternatief voor de auto of elektrische fiets. Een scooter is namelijk makkelijk te besturen en rijdt daarbij ook erg zuinig. Dus veel goedkoper en makkelijker dan een auto. Een scooter is meestal gewoon gassen en gaan!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday scooter

Als jij sneller en minder stressvol op werk of school aan wilt komen, dan is de scooter een interessante mogelijkheid. Ze zijn lekker klein waardoor jij je gemakkelijk door het verkeer heen beweegt. Een scooter is natuurlijk goedkoper dan een auto, maar nog steeds wel aan de dure kant. Daarom zijn wij blij met de kortingen die worden weggegeven met de Black Friday scooter aanbiedingen.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 scooter

We verwachten voor Black Friday 2024 weer de mooiste scooter deals. Zo ontving je vorig jaar bijvoorbeeld 10% korting op alle Vespa modellen bij Vespa zelf. We hebben dan ook hoge verwachtingen voor dit jaar en hopen dat jij in november de beste scooter voor de beste prijs kan scoren!

Black Friday scooter deals van eerdere edities

We blikken terug naar scooter deals van vorige edities:

  • 10% korting op alle Vespa modellen bij Vespa;
  • 18% korting op de BTC Riva bij tweewielercompany;
  • En nog veel meer natuurlijk!

Scooter kopen

Er zijn ontzettend veel scooterdeals. Daarbij kun je scooters kopen én leasen. Wanneer je een scooter gaat kopen, moet je goed bedenken waarvoor je deze gaat gebruiken en dus welk model het beste is. Gelukkig zijn er genoeg winkels met personeel die jou graag helpen in deze keuze. Winkels die een groot assortiment aan deze voertuigen aanbieden zijn o.a. voordeelscooters.nl, scootercentrum en lasouris scooters.

Huidige deals en acties

Voor de huidige scooterdeals kan ons winkel– en dealoverzicht bekeken worden. Misschien rijd jij binnenkort wel door de stad op de nieuwste Riva voor een lekker prijsje!