black friday elektrische fiets
elektrische fiets

Elektrische fiets Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Elektrische fiets

Wil je ook genieten van je vrije tijd in de prachtige natuur van Nederland en daarom een elektrische fiets kopen? Goede keuze! Je zult zien dat je verder kunt fietsen dan je ooit had verwacht. Elektrische fietsen kunnen duur zijn, daarom is het slim om Black Friday 2024 in de gaten te houden.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Elektrische fiets

In mei werden er 80% meer elektrische fietsen verkocht dan een jaar eerder. We verwachten dus dat de elektrische fiets aanbiedingen nu ook populair zijn. Vorig jaar bespaarde je bij GAMMA al 49%. We zijn benieuwd of we dit jaar ook op deze korting kunnen rekenen!

Black Friday Elektrische fiets deals van eerdere edities

Tijdens vorige edities van Black Friday waren er een aantal elektrische fiets aanbiedingen, bijvoorbeeld bij GAMMA. Daarnaast kon je bij America Today zelfs een elektrische fiets winnen. Super tof! Check hier de deals:

  • Pelikaan Nexus 3 e-bike bij GAMMA van €1299,- voor €799, bespaar 49%;
  • Win een elektrische fiets bij America Today tijdens Black Friday;
  • En nog veel meer!!

Elektrische fiets dames

Het enige verschil tussen een elektrische fiets voor dames en een elektrische fiets voor heren is de instap. Daarnaast zijn er nog tientallen andere algemene verschillen tussen elektrische fietsen, zoals: de motor, fietsaccu, type versnelling, gewicht en het garantierecht. 

Elektrische fiets leasen

Misschien denk je bij leasen gelijk aan een auto, maar met een elektrische fiets kan dit ook. Je zoekt jouw droomfiets uit met 35% fiscaal voordeel. Dit betekent dat je privé een fiets kunt kopen en recht hebt op maar liefst 80% korting. Super fijn en gezond!

Elektrische fiets middenmotor

De middenmotor is één van de motoren waar een elektrische fiets over kan beschikken. Dit is ook het populairste type motor. Het voordeel van een elektrische fiets met middenmotor is namelijk dat de motor op de trapas zit en niet in de wielen. Hierdoor fiets je super stabiel!

Black Friday Elektrische fiets producten

De elektrische fiets van Gazelle, Sparta en van Stella zijn dé drie merken als het gaat om de elektrische fiets. Verschillen vind je overal. De ene fiets heeft bijvoorbeeld een middenmotor en de andere elektrische fiets heeft 7 versnellingen. Bekijk zelf welk product bij jou past en scoor de beste elektrische fiets!

Huidige deals en acties

Wil je op de hoogte blijven van alle Black Friday aanbiedingen voor fietsen? Bekijk dan regelmatig ons deal- en winkeloverzicht. Je vindt hier als eerste de beste elektrische fiets deals.