Black Friday Nike Air Max

Nike Air Max Black Friday 2024

Als we dertig jaar geleden zouden zeggen dat er een toffe Nike sneaker op de markt is waarbij er een luchtbel in de zool zit, dan zou men ons waarschijnlijk met een vreemde blik aankijken. Tegenwoordig loopt maar liefst een derde van Nederland rond met deze fantastische sneaker. We hebben het natuurlijk over de Nike Air Max! Behoor jij ook tot deze sneaker fans? Lees dan snel verder, want we hebben wat leuke Nike Air Max Black Friday nieuwtjes –lees: hoge kortingen – voor je!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nike Air Max

Vrijdag 29 november is het weer zover, dé dag vol waanzinnige aanbiedingen met onder de naam Black Friday. Een heerlijk moment om je sinterklaas- en/of kerstcadeautjes in te slaan en daarbij ook nog geld over te houden om stiekem een extra cadeautje voor jezelf onder de kerstboom te kunnen leggen. Mits je acteer skills on point zijn en je dus blij verrast kunt reageren wanneer je het cadeautje hebt uitgepakt. Maar goed, dit type Nike sneaker kan natuurlijk niet ontbreken als we het hebben over de Black Friday deals. Afgelopen jaar was vooral Sneakerbaas.com het hier mee eens. Zij verkochten o.a. de Nike Air Max 1 Premium SC ‘Beach’ van €99,- voor €74,99, de Nike Air Max 1 Lux ‘Just do It’ van €99,- voor €74,99, de Nike Air Max 97 ‘Clear Emerald’ van €179,95 voor €134,96 en nog meer van deze Nike sneakers.

Verwachtingen voor Black Friday 2024

Als we kijken naar de Black Friday sale van afgelopen jaar, dan is Black Friday 2024 veelbelovend! Er gaan zeker weer lekkere deals voor de Nike Air Max komen. Houdt hiervoor de Nike store zelf en Nike verkopers zoals Zalando, Footlocker, JD Sports of de webshops Sneakerbaas en Bruut in de gaten.

Over Nike Air Max

De allereerste Nike Air Max sneaker werd in 1987 op de wereld gebracht. Dit hebben we te danken aan de Nike designer Tinker Hatfield. Hij wist Nike ervan te overtuigen dat de Nike Air technologie in de schoenzool zichtbaar moest zijn. Hoewel Nike er aan het begin niet veel vertrouwen in had, is de Nike Air Max 1 uitgebracht en bleek het een hit te zijn. Bedankt Tinker! Vanaf die tijd bleven de Air Max designs maar komen. Zo werden sneakers zoals de Nike Air Max Light, 90, Classic, 95 en de 720 uitgebracht. Daarbij blijf Nike ons nu nog steeds verrassen met toffe designs.

Vul je sneakercollectie aan met Black Friday koopjes

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten van deze sneakers te koop, dat wanneer je bij de eerste vijf Air Max denkt ‘Neh niks voor mij’, je er uiteindelijk toch eentje tegenkomt die je sneakerhart verovert. Geloof ons maar. Blijf daarom op de hoogte van alle Nike Black Friday deals en vul binnen de kortste keren je sneakercollectie aan met Black Friday koopjes! Meldt je dus aan voor onze nieuwsbrief en ben er tijdens Black Friday als een van de eerste bij!