Le Ballon Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Le Ballon zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Le Ballon

Haal je bestelling gratis af in de winkel
Gratis retourneren in alle winkels
Afterpay tot €300,-
14 dagen bedenktijd

Black Friday Le Ballon: Kleurrijk, stijlvol en leuk!

Vorig jaar was er bij Le Ballon 30% korting op het hele assortiment. De kortingen voor volgend jaar weten we nog niet, maar het blijft belangrijk om deze pagina in de gaten te houden. Le Ballon is dé shop waar mening vrouw haar kledingkast bij elkaar shopt. Ben je toe aan nieuwe jeans, of een pantalon in één van de tientallen kleuren die beschikbaar zijn; bij Le Ballon vind je een ruime collectie! Of wil je een leuk zomer- of kerstjurkje? Ook dan ben je bij Le Ballon aan het juiste adres. Daarnaast heeft dit modeketen behalve fashion ook een ruime collectie schoenen en sneakers. Kom dus lekker langs bij Le Ballon wanneer je zin hebt om te shoppen! Helemaal tijdens Black Friday 2022, want dan gaan er weer gave deals zijn.

Over Le Ballon

Le Ballon bestaat ruim 30 jaar en biedt een mooie combinatie aan van fashion & schoenen. In Nederland bestaat er inmiddels 14 filialen van Le Ballon die vooral staan in de grote steden. Wanneer je een bezoek brengt aan de winkel of aan de website van Le Ballon zul je merken dat creativiteit, exclusiviteit en betaalbaarheid de drie belangrijkste pijlers zijn. Le Ballon wil een exclusief merk zijn met eigen kleuren en een eigen stijl. Daarnaast vinden ze het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn en dus zijn de producten goed betaalbaar. Wanneer je de prijs toch iets te veel vindt, is Black Friday 2022 jouw lievelingsdag! Le Ballon en nog tientallen andere fashion stores hebben dan hoge kortingen!

Jouw favoriete Black Friday deal in huis

Wat moet je doen om zeker te zijn dat jij jouw favoriete Le Ballon deal niet mist? Het eerste is dat je regelmatig het dealoverzicht kunt checken van Black Friday Nederland. Hier vind je een up-to-date overzicht van alle actieve Black Friday deals. Daarnaast kun je je abonneren op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan tijdens Black Friday mails met daarin de beste fashion deals speciaal voor jou geselecteerd. Wij zijn benieuwd naar jouw Le Ballon look, laat je het zien?

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Sieraden

Interessante pagina's