Header dyson fohn black friday
icoon black friday dyson fohn

Dyson föhn Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Dyson

Naast de populaire stofzuigers verkoopt Dyson ook verschillende verzorgingsproducten. Zo zijn de föhns ook erg in trek. De föhns zijn namelijk geschikt voor alle haartypen en beschadigen jouw haar minimaal. Het is belangrijk goed voor je kapsel te zorgen en Dyson draagt hier graag aan bij. Met de Dyson Black Friday 2024 deals ontvang jij hoge kortingen op veel verschillende Dyson producten.

Voorspellingen voor Dyson Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 verwachten we vooral toffe Black Friday aanbiedingen vanuit Dyson zelf te mogen ontvangen. Zo ontving je afgelopen jaar tot €130,- korting op verscheidene Dyson technologie. We hopen dat ze dit jaar een soortgelijke actie organiseren waardoor je een Dyson föhn extra voordelig kunt aanschaffen.

Dyson föhn Black Friday deals van eerdere edities

De beste Black Friday Dyson deals van de afgelopen jaren staan hieronder beschreven:

  • 17% korting op de Dyson Pure Cool Me 2 in 1, dus van €299,- naar €249,- bij BCC;
  • 29% korting op de Dyson V11 Parquet Grijs, dus van €779,- naar €550,- bij MediaMarkt;
  • Tot 30% korting op geselecteerde Dyson producten bij Dyson;
  • 15% korting op de Dyson V7 Motorhead stofzuiger, dus van €269,- naar €229,- bij Bol.com;
  • En nog veel meer leuke Dyson Black Friday aanbiedingen!

Dyson Supersonic föhn

De Dyson Supersonic föhn maakt jouw haar in een enkele beweging helemaal glad. Zo ben je af van een pluizig kapsel en kun je met een gerust hart naar je afspraakje. Je ontvangt bij de aanschaf van de Supersonic föhn een Flyaway opzetstuk waardoor jij jouw haar nog beter kunt stylen.

Huidige deals en acties

Alle Dyson aanbiedingen die op dit moment al gelden kun je terugvinden tussen onze product deals of in ons uitgebreide winkeloverzicht. Dyson producten zijn voor veel winkels populair om in de aanbieding te gooien. Zo vind je vaak deals met hoge kortingen op bijvoorbeeld de snoerloze stofzuigers van het merk.