Black Friday hoodies header
Hoodies Black Friday Productfoto

Hoodies Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Hoodies Black Friday 2024

Hoodies zijn er in alle kleuren en modellen die je je maar kunt bedenken. Je kunt ze dan ook oneindig matchen met de rest van jouw outfit. Een hoodie is ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals een chillavondje op de bank, een sporttoernooi of een avondje naar de bios. Zo’n item moet je hoe dan ook in jouw kast hebben hangen!

Black Friday hoodies

Hoodies zijn beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Zo koop je een merkloze hoodie al voor circa een tientje. Maar merken als Nike, adidas of Under Armour verkopen ook hoodies die iets duurder uitvallen. Natuurlijk is de kwaliteit van deze truien ook een stuk beter. Tijdens de hoodies Black Friday aanbiedingen ontvang jij korting op alle hoodies in de verschillende categorieën.

Voorspellingen voor Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 net zulke toffe deals als afgelopen edities. Zo ontving je afgelopen jaar bijvoorbeeld 25% korting op alles bij Nike of tot 30% korting op mooie merken bij de Bijenkorf. De keuze is reuze tijdens Black Friday dus start niet te laat met oriënteren van jouw perfecte hoodie.

Black Friday deals van eerdere edities

Voorgaande Black Friday edities waren de volgende fashion deals actief:

  • 49% korting op The North Face Fleece dames hoodie bij A.S. Adventure;
  • 30% korting op de heren hoodie USA bij America Today;
  • 25% korting op de Chief groene hoodie bij Jeanscentre;
  • En nog veel meer kleding deals!

Hoodies heren

Shop tijdens Black Friday hoodies voor heren van merken als Diesel, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Daily Paper of Stone Island bij grote webshops zoals ASOS, de Bijenkorf, Zalando en About You. Zo zit jij er tijdens de winterdagen lekker warm bij. Natuurlijk hebben deze winkels ook andere producten die de moeite waard zijn te checken. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook jeans, schoenen of andere kleding in de sale.

Hoodies dames

Je denkt dat er misschien veel keus aan hoodies is voor mannen, maar ook voor vrouwen valt het assortiment absoluut niet tegen. Er worden hoodies uitgebracht die passen bij de trends van het moment, waardoor je altijd in de mode blijft lopen. En tijdens Black Friday schaf je deze ook nog eens aan voor de beste prijs!

Huidige deals en acties nu al beschikbaar

Voor de huidige fashion aanbiedingen kun je ons overzicht bekijken. Dit overzicht bevat productdeals en winkelacties. Zo kun je nu ook al scoren.