header black friday dyson airwrap
icoon black friday dyson airwrap

Dyson Airwrap Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Dyson Airwrap Black Friday

De Dyson Airwrap is een multistyler. De Airwrap kan jou glad geföhnd, krullen of golvend haar bezorgen. Het apparaat krult jouw haar om zichzelf heen en hierdoor heb je geen klemmen of handschoenen nodig. Ook geeft de Airwrap geen extreme hitte af, waardoor jouw haar minder snel beschadigd. De Airwrap is geschikt voor alle haartypen en wordt geleverd met zes opzetstukken en een pre-styling föhn.

Voorspellingen voor Dyson Airwrap 

We verwachten tijdens Black Friday 2024 dat we soortgelijke deals krijgen als afgelopen jaren. Zo organiseert Dyson regelmatig leuke aanbiedingen waarbij je cadeaus ontvangt bij de aankoop van geselecteerde producten. Tijdens Black Friday 2022 ontving je de roze Dyson Airwrap voor maar €499,-. 

Dyson Airwrap Black Friday deals van eerdere edities

De volgende Dyson Black Friday deals waren er afgelopen edities actief:

  • Tot €300,- korting op Dyson technologie zoals stofzuigers en luchtreinigers;
  • Bij een Dyson Supersonic föhn gratis opzetstukken, een reisetui en een opbergdoos;
  • 15% korting op de Dyson Pure Hot + Cool White, dus €649,- naar €549,-.
  • En nog veel meer leuke deals vanuit Dyson!

Dyson Wrap aanbiedingen

Natuurlijk worden er niet alleen vanuit Dyson zelf deals georganiseerd. Ook veel externe winkels als de Bijenkorf, Coolblue en de MediaMarkt organiseren regelmatig Dyson aanbiedingen. De beste Dyson Black Friday deal is per winkel terug te vinden in ons dealoverzicht.

Dyson producten

Een van de populairste Airwraps is de Dyson Airwrap Complete. De Airwrap Complete is een multifunctionele styler die jouw haar tegelijkertijd droogt en stylet. Dankzij de ingebouwde warmteregeling stijgt de temperatuur niet boven de 150 graden, waardoor jouw haar glazend én gezond blijft.

Huidige deals en acties

Alle Dyson aanbiedingen die er op dit moment worden georganiseerd zijn al terug te vinden tussen onze product deals en in ons winkeloverzicht. Zo ontdek je bijvoorbeeld al kortingen op populaire Dyson stofzuigers. Ontvang de beste deals in jouw mailbox door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je alle beste aanbiedingen met de hoogste korting