icoon black friday dyson v11

Dyson V11 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Dyson V11

De Dyson V11 heeft de hoge zuigkracht die we van het merk gewend zijn. Daarnaast heeft de stofzuiger een accu die constant vermogen levert, drie reinigingsstanden en een gebruiksduur tot 120 minuten. Dyson organiseert regelmatig mooie deals op haar snoerloze stofzuigers. Zo ontving je bijvoorbeeld €50,- korting op de V11 en ontving je een gratis batterij t.w.v. €100,-. Tijdens Black Friday zijn de kortingen nóg hoger! Check daarom de deals in november voor mooie afprijzingen op bijvoorbeeld de V11 Absolute.

Voorspellingen voor Dyson V11 tijdens Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 voornamelijk mooie deals te mogen ontvangen van Dyson zelf. Ze verrassen ons ieder jaar weer met spectaculaire aanbiedingen die gelden op veel Dyson producten. Zo ontving je afgelopen jaar tot €130,- korting op geselecteerde Dyson technologie. Alle beste deals zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals.

Dyson Black Friday deals van eerdere edities

De beste Dyson stofzuigers deals staan hieronder overzichtelijk beschreven:

  • 8% korting op de Dyson V11 Absolute Parquet Extra, dus van €599,- naar €549,-;
  • 7% korting op de Dyson V11 Absolute Extra, dus van €649,- naar €599,-;
  • 6% korting op de Dyson V11 Absolute Extra Pro (Gold), dus van €799,- naar €749,-;
  • En nog meer verschillende leuke acties op de Dyson producten!