header black friday dyson
icoon black friday dyson v15

Dyson Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Dyson

Dyson staat vooral bekend om haar populaire Dyson stofzuigers met hun krachtige zuigkracht, zoals de Dyson V10, de Dyson V11 en andere snoerloze stofzuigers. Maar het merk verkoopt toch nog een hoop andere producten zoals producten voor hairstyling, luchtbehandeling en verlichting. Voorbeelden van artikelen zijn de Dyson Airwrap en de Dyson Cool. Houd de Black Friday aanbiedingen in de gaten voor mooie kortingen op bijvoorbeeld deze bovenstaande producten.

Voorspellingen voor Black Friday Dyson 2021

Tijdens Black Friday verwachten we weer hoge kortingen met de Dyson deals die er worden georganiseerd. Afgelopen jaar gaf Dyson zelf de beste deals uit, zo ontving je bijvoorbeeld 20% korting op de Dyson V10. Maar ook veel andere externe winkels deden niet onder met hun Dyson aanbiedingen. Zo ontving je een Black Friday korting bij winkels als Bol.com, Coolblue, Amazon en MediaMarkt.

Dyson Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen edities waren er de volgende Dyson Black Friday aanbiedingen actief:

  • 20% korting op de Dyson V10 snoerloze stofzuiger, dus van €479,- naar €379,- bij de Bijenkorf;
  • 17% korting op de Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2, dus van €399,- naar €329,- bij Dyson;
  • 15% korting op de Dyson Pure Hot + Cool White, dus van €449,- naar €379,- bij Dyson;
  • 14% korting op de Dyson V8 Parquet, dus van €349,- naar €299,- bij Coolblue;
  • 8% korting op de Dyson V11 Animal, dus van €599,- naar €549,- bij Dyson.

Dyson V11 vs Dyson V10

De namen van de stofzuigers lijken veel op elkaar, maar de functies van modellen verschillen toch wel degelijk. Het grootste verschil is de display van de V11. De V11 heeft namelijk een LCD display. Ook heeft de nieuwe versie de mogelijkheid tot een Torque vloerzuigmond. Met deze mond kun je makkelijk switchen tussen verschillende vloertypes, zoals tussen tapijt en tegels. De Dyson V10 heeft de modellen: Parquet, Motorhead, Animal en Absolute. De V11 heeft alleen de Animal & Absolute.

Dyson föhn

Ook de föhn van Dyson is populair. Door de krachtige formule van het merk is jouw haar super snel droog. Ook maakt de technologie jouw haar in één beweging glad en ben je af van een pluizig kapsel. De Dyson föhn geeft geen extreme hitte af, waardoor jouw haar een stuk minder beschadigd. Dit scheelt weer een aantal bezoekjes aan de kapper.

Huidige deals en acties

De huidige Dyson deals zijn nu ook al terug te vinden tussen onze product deals en in ons winkeloverzicht. Want naast de beste Black Friday deals vind je ook andere sales terug in ons overzicht. Nu al zin om jouw huis eens een flinke beurt te geven met een nieuwe Dyson stofzuiger? Check dan alle Dyson producten aanbiedingen!