header buggy black friday
icoon black friday buggy

Kinderwagen Black Friday 2024

Wanneer er een baby op komst is, dan zijn er veel spullen nodig. Een van de belangrijkste aanschaf is de kinderwagen. De kinderwagen gebruik je veel en daarom wil je ook kwaliteit. Maar we weten allemaal dat je voor kwaliteit ook een prijs betaalt. Dus ouders opgelet! Tijdens de Black Friday kinderwagen aanbiedingen kun jij je nieuwe wandelwagen extra voordelig aanschaffen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday kinderwagen

Je gaat misschien verbaast zijn over de vele soorten kinderwagens die er te koop zijn en de grote verschillen in prijs. Zo heb je een combiwagen, wandelwagen, buggy, duowagen en kinderwagen. Ook zijn er vele merken, zoals Bugaboo, Joolz en Dubatti. De prijzen variëren van 400 euro tot 1.200 euro. Dit zijn fikse prijzen en daarom hopen wij dat de Black Friday deals de keuze makkelijker maakt. Hierbij heb je goede kinderwagens voor een voordelige prijs!

Voorspellingen voor Black Friday kinderwagen 2024

Ieder jaar worden er veel babyspullen tijdens Black Friday aangeboden voor leuke prijzen. Zo ontving je tijdens een voorgaande Black Friday editie tot 30% korting bij Prénatal. Deze korting gold op items zoals kinderwagens, autostoelen en buggy’s. We verwachten dat we eenzelfde soort acties gaan zien tijdens Black Friday 2024. Houd de deals dus goed in de gaten op deze pagina!

Wanneer is Black Friday kinderwagen 2024?

Wanneer we kijken naar kinderwagen deals van voorgaande edities, verwachten we dat de looptijd een week lang gaat gelden. Dit betekent dat de acties gaan starten op maandag 25 november en doorlopen tot Cyber Monday, op 2 december. Dit is dus zeven hele dagen genieten!

Huidige deals en acties

Kun je niet wachten tot Black Friday en heb je nú een kinderwagen nodig? No worries! Werp een blik op ons winkel– en dealoverzicht en wie weet scoor je alsnog een mooie korting op een nieuwe kinderwagen!