black friday eten en drinken
icoon eten en drinken

Eten en drinken Black Friday 2024

Wie houdt er nou niet van lekker eten & drinken. Of lekker uiteten of een avondje drinken met vriendinnen? Of een pizzaatje thuisbezorgen of koken al zijn vrienden? De mogelijkheden zijn absoluut eindeloos met eten en drinken. Met de Black Friday eten & drinken deals kun je hoe dan ook je buik rond eten.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday eten & drinken

Bijna bij alle evenementen en activiteiten komt er wel eten en drinken bij kijken. Op werk, op feesten, thuis, tijdens het reizen, op school en ook tijdens Black Friday! Er zijn ontzettend veel supermarkten, winkels en restaurants die deze feestdag met ons mee vieren. En wanneer smaakt dat biertje of die steak nóg beter? Juist, als je er een stuk minder geld voor hebt betaald. Daarom kunnen wij niet wachten op de Black Friday aanbiedingen. Het aftellen is begonnen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

We verwachten dat er veel supermarkten, cafés en restaurants mee gaan doen met Black Friday acties tijdens Black Friday 2024. Supermarkten die zeker mee gaan doen zijn o.a Lidl, Aldi en Albert Heijn. Deze supermarkten doen naast de eten & drinken acties ook vaak mee met non-food aanbiedingen, zoals op elektronica

Huidige deals en acties

Voor de huidige deals betreft van eten & drinken kun je ons winkeloverzicht checken. En wie weet kun jij nu al voordelig boodschappen doen of heerlijk uiteten met je geliefde. Wij zeggen daarbij alleen nog één ding: alvast smakelijk!!