Reinders Black Friday 2024

Black Friday Reinders
De Black Friday 2024 deals van Reinders zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Reinders

Gratis levering vanaf €80,- | Bestelling binnen 1-7 werkdagen in huis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Reinders: Gebreide fashion voor een lage prijs

Samen met je tweelingzus een kledinglijn opzetten, hoe gaaf is dat! Julie en Marie Reinders waren gefascineerd door de knitwear en ontdekte een gat in de Nederlandse fashion markt. Met ‘Reinders’ vult de fashion van de twee zussen het gat tussen de high-end en high-street fashion. Met Black Friday vind je deze unieke fashion nu voor een spotprijsje!

Door Black Friday leer je ook nog eens merken kennen waar sale is, die je misschien nog nooit eerder hebt gezien. Reinders is zo’n merk. De gebreide collectie van de twee zussen is iets speciaals in Nederland en dit merk wordt daarom steeds populairder. De collecties blijven vernieuwen en ook voor kids hebben de vrouwen inmiddels een aantal hoodies en jurken ontwikkeld. Het leuke is dat het allemaal eigen designs zijn maar in vergelijking met topdesign merken als Gucci en Prada nog heel goed betaalbaar. Hierdoor is de fashion van Reinders voor iedereen toegankelijk.

Als eerste dé beste Black Friday deal ontvangen?

Vind jij de fashion items van het Amsterdamse merk Reinders helemaal geweldig? Mooi! Daar ben je natuurlijk niet de enige in. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de laatste deals. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je te abonneren op de nieuwsbrief en door ons te volgen op Social Media. Veel deals zullen langskomen op onze online kanalen. Check het dus regelmatig en jij weet precies wat de beste fashion deal is die er plaats gaat vinden tijdens Black Friday 2024.

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's