Black Friday Senseo
Senseo

Senseo Black Friday 2024

Wat is er nu heerlijker dan je dag beginnen met een lekker kopje koffie? Voor velen van ons is dit de dagelijkse routine. Een kopje koffie drinken, wat kletsen met collega’s en beginnen aan ons werk. Tegen een uurtje of 10 is het vervolgens weer tijd voor een bakkie en dit gaat zo de hele dag door. Koffie is een verrijking van ons leven. Wat is er nu beter dan de allerbeste koffie in huis hebben? Met Black Friday 2024 is het dé tijd om jezelf te verwennen met de koffie die jij het allerlekkerst vindt!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Senseo

Senseo is een koffiezetapparaat dat is ontwikkeld door Philips en Douwe Egberts. Dit koffiemerk onderscheidt zich van andere merken door het gebruik van de koffiepads. De pads die worden gebruikt bij het zetten van een bakkie zorgen voor een tijdwinst van watertoevoer onder druk en een schuimlaag op jouw koffie. Daarnaast is de koffiepad eigenlijk niets anders dan wat gemalen koffie wat in een padhouder wordt geplaatst. Hoewel je de Senseo qua smaak kunt vergelijken met filterkoffie, heb je wel zo snel mogelijk een lekker kopje koffie. Je drukt op één knop en binnen 2 seconden is jouw koffie klaar. Zo snel kan een dure koffiemachine, of filterapparaat geen koffie produceren! Het enige wat je doet is een nieuwe pad in jouw koffiezetapparaat en je bent klaar!

Tijdens Black Friday de beste koffie

Op 26 november breekt dé kortingsdag van het jaar weer aan. Grote merken zijn al maanden bezig met de voorbereiding van de beste Black Friday deal. Het is dus ook niet zo gek dat je in de laatste weken van november regelmatig de term Black Friday voorbij ziet komen. Het is echter soms lastig om het overzicht te houden omdat er zo veel deals zijn in deze periode. Wat je daarvoor kunt doen is deze pagina instellen als bladwijzer. Wij vertellen je namelijk als allereerste wat de elektronica deal van 2022 gaat zijn. Daarnaast kun je je abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland.