Espresso machine Black Friday
Espresso machine

Espresso machine Black Friday 2024

Er gaat niets boven een goede espresso. Het zorgt ervoor dat je weer helemaal opgeladen bent en er een top-dag van kunt maken. Makers van kwalitatief goede espresso machines zijn bijvoorbeeld Philips, SIEMENS en Delonghi. Gun jezelf een plezier! Tijdens Black Friday 2024 zijn de Espresso machine Black Friday aanbiedingen beter dan ooit. Lees snel verder…

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Espresso machine

Een koffiemachine is het apparaat waar je bijkomt van een lange werkdag, waar je een praatje maakt met je collega en de informatie die op je afkomt verwerkt. Een goed kopje koffie kan je dag maken of breken. Een Espresso machine is daarom onmisbaar. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Espresso machine

Naar onze voorspelling gaan de prijzen van een Espresso machine flink omlaag, dit is dan ook hét perfecte moment om een koffiemachine te kopen. 

Espresso machine Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Tijdens voorgaande edities van Black Friday waren er al te gekke espresso machine aanbiedingen, namelijk:

  • De’Longhi Nespresso Vertuo Koffiecupmachine bij Amazon van €199,99 voor €69,-, bespaar 66%;
  • Siemens EQ6 Plus TE651209RW – Espressomachine bij Bol.com van €949,- voor €595,-, bespaar 38%;
  • Philips Espresso machine incl. 30eu koffietegoed bij AH van €379,- voor €229,-, bespaar 40%;
  • En meer!!

Espresso machine DeLonghi

DeLonghi is één van de favoriete espresso volautomaten voor al je koffiedranken. Met de Espresso machine DeLonghi tover je jezelf om in een ware barista. De perfecte smaak, hoeveelheid melk en ga zo maar door. Alles is mogelijk! 

Espresso machine Krups

De espresso machine Krups is perfect voor jou alleen. Heb je op kantoor graag het koffiezetapparaat in de buurt? De Krups is een perfect klein apparaatje die je overal neer kunt zetten. 

Black Friday Espresso koffiemachine types

Eén van de keuzes die je hebt zijn volautomatische espresso machines. Dit apparaat heeft vijf instelbare smaak programma’s, waardoor je super veel controle hebt over jouw kopje koffie. Daarnaast doe je met de Espresso machine piston alles handmatig. Je hebt dus zelf alles in de hand!

Huidige deals en acties

Ben jij wel toe aan zo’n lekker kopje koffie? Wacht dan nog even af totdat er een leuke espresso Black Friday aanbieding verschijnt. Wij publiceren alle espresso machine deals op ons deal- en winkeloverzicht. Zo hoef jij helemaal niks te missen!