black friday airfryer xxl
airfryer xxl

AirFryer XXL Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van Airfryer aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday AirFryer XXL

Een AirFryer is een perfecte vervanger voor een frituurpan. Met veel of weinig olie bak je de heerlijkste gerechten. Bij de AirFryer XXL heb je 90% minder vet dan normaal, maar wel 100% meer smaak. Black Friday 2024 is hét moment waarop de AirFryer XXL afgeprijsd gaat worden!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 AirFryer XXL

Naar verwachting zijn er tijdens de aankomende Black Friday AirFryer XXL aanbiedingen bij winkels als Bol.com en Albert Heijn, die vergelijkbaar zijn met vorig jaar. Vorig jaar profiteerde je bijvoorbeeld van 12% korting op de XXL bij Bol.com

Black Friday AirFryer XXL aanbiedingen van eerdere edities

Vorig werd de AirFryer XXL bij Bol.com aangeboden met een hoge korting, zie hier de deals:

  • Philips AirFryer XXL + Grillrekje bij Bol.com van €235,- voor €207,99, bespaar 12%;
  • En nog veel meer!!

Behalve de AirFryer XXL hd 9650/90, was de XL versie van de AirFryer ook populair tijdens Black Friday. Enkele deals waren:

  • Philips AirFryer XL bij Albert Heijn van €279,- voor €159,-, bespaar 44%;
  • Philips Avance AirFryer XL bij Bol.com van € 189,- voor €159,-, bespaar 16%;

AirFryer XXL Philips

Het meest bekende merk op het gebied van de AirFryer is Philips. Dit is niet zomaar. De Philips AirFryer is dan ook verkozen tot de beste AirFryer! Met de AirFryer XXL Philips kun je bakken, grillen, frituren en roosteren. Alles in één!

Waar is de AirFryer XXL te koop?

De Philips AirFryer XXL hd 9650/90 is een elektronica artikel dat verkrijgbaar is bij vele grote winkels. Deze en andere AirFryers XXL kun je bij Blokker ook bijvoorbeeld fysiek komen bekijken, net als de AirFryer XXL van MediaMarkt. Een groot voordeel wanneer je zo’n belangrijke aankoop gaat doen!

AirFryer XXL recepten

We geven je alvast één recept van dé heteluchtfriteuse van 2020 cadeau. Dit recept komt van Philips zelf: ‘’Lamskoteletjes met vergeten groenten’’. Je marineert de lamskoteletjes met munt en rozemarijn en snijdt de paarse wortel, venkelkool en pastinaak. Vervolgens doe het in de AirFryer voor heerlijk resultaat! Op de website van Philips vind je nog tientallen andere heerlijke recepten. 

Black Friday AirFryer producten

Behalve de AirFryer Philips is de AirFryer van Princess ook aan te raden. Deze AirFryer is goedkoper dan de Philips AirFryer, maar heeft als nadeel dat het heet kan worden bij het handvat. Bekijk zelf welke jouw voorkeur heeft!

Huidige deals en acties

Wil jij lekker gezond door het leven? Vervang dan je frituurpan door een AirFryer. Houd ons deal– en winkeloverzicht in de gaten zodat je precies ziet wanneer de AirFryer aanbiedingen van start gaan.