Black Friday Waterkoker
Icoon waterkoker

Waterkokers Black Friday 2024

Misschien vind je het wel heerlijk om ’s avonds na je werk een kopje thee te drinken, met een lekker koekje erbij en je boek erbij te pakken. Rust. Even relaxen voordat je weer aan de slag gaat. Een kopje thee staat bekend als ultiem rustmomentje. Je pakt een rooibos, earl grey, groen of een zakje met een lekker fruitsmaakje. Heerlijk, jij geniet. Je bent klaar voor een fijne avond. Behalve voor thee heb je een waterkoker natuurlijk nodig voor het koken van water voor je maaltijd. Wanneer je wilt koken is het vaak al een stuk handiger om het water alvast te koken zodat je niet zolang hoeft te wachten voordat je groenten, rijst of pasta kookt. Eén van de dingen in de Black Friday sale is dus waterkoker.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Waterkoker deal

Hoe moeilijk is het nou, water verwarmen? Dat is waar. Het is een kwestie van op een knopje drukken en het water wordt verwarmd tot 100 graden. Maar toch zijn er verschillen in het design, de grootte of het schoonmaakprincipe. Stijlvolle eyecatchers zijn bijvoorbeeld de design waterkokers. Deze waterkokers zijn net anders vormgegeven en hebben daardoor een eigen look. Hierdoor is een waterkoker echt een toevoeging aan je keuken in plaats van een noodzakelijk goed. Naast design modellen zijn er ook glazen waterkokers. Met deze waterkokers kun je zelf het water zien borrelen, tof toch?! De beste waterkokers en meer keuken elektronica deals bekijk je in ons dealoverzicht. Wanneer je er ‘ACTIEF‘ bij staat, betekent dit dat de Black Friday deal actief is.

Kortingsdag voor uitbreiding van jouw keuken assortiment

Black Friday is dé kortingsdag in Nederland waar je kunt profiteren van koopjes. Honderden (web)shops doen hier dit jaar ook weer mee op 29 november 2024. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de aanbieding. Dit kortingsprincipe komt uit Amerika. De Amerikanen zijn namelijk vaak vrij op de vrijdag na Thanksgiving. Dit werd dus gezien als perfecte dag om duizenden producten in de uitverkoop te gooien. Enjoy your deal! Abonneer je nu op de nieuwsbrief en jij ontvangt jouw perfecte waterkoker in je mailbox.