black friday airpods pro 2 header
icoon airpods pro 2

AirPods Pro 2 Black Friday 2023

Als eerste op de hoogte zijn van AirPods Pro 2 aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

AirPods Pro 2 Black Friday

Yes ze zijn er, de verbeterde AirPods Pro. Ook wel de AirPods Pro 2 of de AirPods Pro 2022. Apple heeft weer leuke nieuwe features toegevoegd aan de nieuwe AirPods, waardoor ze zeker de moeite waard zijn. Helaas zijn ze wel een kleine €100,- duurder dan de AirPods Pro. Dus een AirPods Pro 2 Black Friday deal gaat niet overbodig zijn. Check daarom hier alle Black Friday deals en scoor jouw nieuwe AirPods met een heerlijke korting!

Voorspellingen voor Black Friday 2023

Aangezien de AirPods Pro 2 pas in september 2022 op de markt gekomen zijn, is de kans niet heel erg groot dat er scherp deals gaan zijn tijdens Black Friday 2023 of Cyber Monday 2023. Wel kan dit betekenen dat de eerdere generatie(s) AirPods Pro heel mooi in de aanbieding gaan zijn. Dus houdt daarom toch de AirPods Black Friday deals goed in de gaten!

AirPods Pro vs. AirPods Pro 2

Maar wat zijn nu eigenlijk de verbeteringen t.o.v. de voorgaande generatie AirPods Pro? Allereerst kun je nu eindelijk ook het volume regelen met de oortjes door over de stokjes te vegen. Zo hoef je niet meer elke keer naar je telefoon te grijpen om je volume harder of zachter te zetten. En voor de sloddervossen onder ons is er ook goed nieuws; zo zit er in de oplaadcase een speakertje waardoor je de case een geluid kan laten maken om hem beter terug te vinden wanneer je hem weer eens kwijt bent. 

Verder kun je met de nieuwe AirPods Pro 2 maar liefst 6 uur aan een stuk genieten van je muziek zonder bij te laden tussendoor. Bij de vorige generatie was dit maar 4,5 uur. Ook is er een verbeterde ruisonderdrukking en zorgt de nieuwe H2-chip voor een verbeterde geluidskwaliteit.

Samengevat hebben de AirPods Pro 2 dus een langere batterijduur, verbeterde geluidskwaliteit, een speakertje in de oplaadcase zodat je hem makkelijk terug kan vinden en volume regeling in de oortjes. Wanneer je dit belangrijke aspecten vind dan zijn de AirPods Pro 2 een mooie nieuwe aanwinst voor jou!

Huidige deals en aanbiedingen

Kan jij niet langer wachten en heb jij graag zo snel mogelijk de AirPods Pro 2 in je oren? Check dan zeker even de huidige winkelacties en productdeals. En wie weet scoor jij alsnog de AirPods Pro 2 met een leuke korting.