black friday airpods pro 2 header
icoon airpods pro 2

AirPods Pro 2 Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van AirPods Pro 2 aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

AirPods Pro 2 Black Friday

In 2022 bracht Apple de verbeterde AirPods Pro uit. Ook wel de AirPods Pro 2 of de AirPods Pro 2022 genoemd. Apple heeft weer leuke nieuwe features toegevoegd aan de nieuwe AirPods, waardoor ze zeker de moeite waard zijn. Helaas zijn ze wel wat duurder dan de AirPods Pro. Dus een AirPods Pro 2 Black Friday deal gaat niet overbodig zijn. Check daarom hier alle Black Friday deals en scoor jouw nieuwe AirPods met een heerlijke korting!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Aangezien de AirPods Pro 2 in september 2022 op de markt gekomen zijn, is het erg aannemelijk dat er dit jaar scherpe deals gaan zijn tijdens Black Friday 2024 of Cyber Monday 2024. Ook betekent dit dat de eerdere generatie(s) AirPods Pro heel mooi in de aanbieding gaan zijn. Dus houdt daarom toch de AirPods Black Friday deals goed in de gaten voor de beste AirPods deals!

AirPods Pro vs. AirPods Pro 2

Maar wat zijn nu eigenlijk de verbeteringen t.o.v. de voorgaande generatie AirPods Pro? Allereerst kun je nu eindelijk ook het volume regelen met de oortjes door over de stokjes te vegen. Zo hoef je niet meer elke keer naar je telefoon te grijpen om je volume harder of zachter te zetten. En voor de sloddervossen onder ons is er ook goed nieuws; zo zit er in de oplaadcase een speakertje waardoor je de case een geluid kan laten maken om hem beter terug te vinden wanneer je hem weer eens kwijt bent. 

Verder kun je met de nieuwe AirPods Pro 2 maar liefst 6 uur aan een stuk genieten van je muziek zonder bij te laden tussendoor. Bij de vorige generatie was dit maar 4,5 uur. Ook is er een verbeterde ruisonderdrukking en zorgt de nieuwe H2-chip voor een verbeterde geluidskwaliteit.

Samengevat hebben de AirPods Pro 2 dus een langere batterijduur, verbeterde geluidskwaliteit, een speakertje in de oplaadcase zodat je hem makkelijk terug kan vinden en volume regeling in de oortjes. Wanneer je dit belangrijke aspecten vind dan zijn de AirPods Pro 2 een mooie nieuwe aanwinst voor jou!

Waar kan je de AirPods Pro 2 tijdens Black Friday kopen?

Er zijn vele webshops die de AirPods Pro 2 aanbieden. Maar tijdens Black Friday 2024 zijn een paar specifieke webshops interessant om zeker in de gaten te houden, dit zijn Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amazon. Meerdere malen op rij hebben deze winkels de beste Black Friday deals voor AirPods gehad. Dus grote kans dat ze dit jaar ook weer met mooie deals komen!

Welke kortingen kun je verwachten op de AirPods Pro 2 tijdens Black Friday?

De exacte kortingen op de AirPods Pro 2 tijdens Black Friday kunnen variëren, afhankelijk van de aanbiedingen van verschillende winkels. Black Friday staat echter bekend om zijn ongelooflijke kortingen, dus je kunt zeker uitkijken naar aanzienlijke besparingen op de AirPods Pro 2. Blijf deze pagina goed in de gaten houden voor de beste deals en aanbiedingen, zodat je geen enkele kans mist om geld te besparen op je nieuwe draadloze oordopjes. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, waarin we je helemaal up to date houden!

Waarom zou ik voor de AirPods Pro 2 kiezen?

De AirPods Pro 2 zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige draadloze luisterervaring. Met hun actieve ruisonderdrukking kun je je volledig onderdompelen in je favoriete muziek of podcasts, zonder afleiding van omgevingsgeluiden. Bovendien zorgen de comfortabele pasvorm en het gebruiksgemak ervoor dat je de AirPods Pro 2 moeiteloos kunt gebruiken tijdens het sporten, werken of onderweg.

Huidige deals en aanbiedingen

Kan jij niet langer wachten op de flinke korting tijdens Black Friday en heb jij graag zo snel mogelijk de AirPods Pro 2 in je oren? Check dan zeker even de huidige winkelacties en productdeals. En wie weet scoor jij alsnog de AirPods Pro 2 met een leuke korting.