AirPods 3 Icoon

AirPods 3 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday AirPods 3

Het heeft even geduurd, maar de Apple AirPods 3 zijn in oktober 2021 uitgebracht. Er zijn een aantal leuke, technische aanpassingen aan deze nieuwe AirPods toegevoegd. Zo is er ruimtelijke audio en dynamische hoofdtracking toegevoegd, net als de AirPods Pro en de AirPods Max hebben. Ook is de batterijduur verbeterd. Wil jij nou graag eigenaar zijn van de goede Apple oortjes? Houd dan de beste AirPods deals in de gaten!

Voorspellingen voor AirPods 3 Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 dat er niet veel kortingen weggegeven worden op de AirPods 3. Dit is namelijk het nieuwste model. Maar de kortingen op de voorgangers, zoals de Apple AirPods Pro, de tweede generatie AirPods met draadloze oplaadcase en de AirPods 2, gaan des te hoger uitvallen dit jaar. Je ontving voorgaande jaren bijvoorbeeld al 31% korting op de AirPods Pro bij Amazon. Tel je winst maar uit voor Black Friday 2024.

AirPods Black Friday deals van eerdere edities

  • Apple AirPods 2019 met oplaadcase bij Mobiel.nl van €179,- voor €144,95,-;
  • Apple AirPods 2 met oplaadcase bij Amazon van €179,- voor €144,89,-;
  • 31% korting op de AirPods Pro, dus van €271,95 naar €185,43 bij Amazon;
  • 13% korting op de AirPods Pro, dus van €234,- naar €201,99 bij Bol.com.
  • En nog veel meer Black Friday AirPods deals!

KPN AirPods

Van KPN verwachten we tijdens Black Friday hoge kortingen te mogen ontvangen op de voorgangers van de AirPod 3. De beste deals van KPN zijn wederom terug te vinden in ons duidelijke overzicht van alle winkelacties, deals en deelnemers. Dus houd deze in de gaten voor hoge kortingen op de AirPods.

Apple producten

Natuurlijk gaan niet alleen de AirPods in de aanbieding zijn tijdens Black Friday. Ook producten als een Apple Watch, een iPhone, een iPad gaan naar verwachtingen hoge kortingen ontvangen van populaire winkels als de MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en Amazon. Deze winkels blijken ieder jaar de beste elektronica deals te organiseren.

Huidige AirPods deals en acties

Voor huidige deals op draadloze oortjes, speakers, koptelefoons, etc. kun je ons winkeloverzicht of onze product deals checken. Misschien kun je nu al scoren en hoef je niet eens te wachten tot Black Friday in november.